• Öneri
  • HAMILEYKEN OKUDUGUNUZ KITAPLAR

mavipapatya Mrvks
Ben de kitabı var hafta hafta okuyorum. Videoları bana biraz uzun tekrarlı gibi geliyor. Sürekli aynı cümleyi vurguluyor oyalanıyor gibi sıkılıyorum 😂😂 Kitap akıcı ve tekrarsız güzel detaylarla keyifli hazırlanmış. Fiyatı biraz pahalı diğer kitaplara göre, bütçenizi masraflarınıza bağlı, hamilelikte masraflar malum zirvede 😉
    Mrvks yani ben fırsat buldukça okumaya çalışıyorum ama hamilelikle ilgili değil açıkçası normal romanları ve psikolojiyle ilgili kitapları seviyorum. Son zamanlarda beni gülümseten kitap beyhan budak~kendine iyi davran güzel insan kitabıydı.
    Mrvks Çok okudum sıralayayım . Hamileyken okudum ama şimdi emzirirken tekrar okuyorum
    Mahallenin en mutlu bebeği
    Yeni annelere mucize çözümler
    Bebeğimiz mışıl mışıl uyusun
    Korkma iyi bir annesin
    Anne baba sihri
    Hamilelik ve bebek bakım kitabi Ayşe öner
    Hoşgeldin bebek
    Bebeginle oynuyorum
    Mrvks
    Adem Güneş Annelik Sanatı
    Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler tracy hogg
    Güvenli Bağlanma Adem Güneş
    Anne sütü mucizesi Pınar Güler
    Yeni annelere mucize çözümler tracy hogg
    Civco ben de gördüm hatta şaşırdım aventin biberonları falan vardı, daha önce okuduğum kitaplarda hiç marka vermiyodu. Ama bebeğin nasıl yıkanacağından, masaja kadar bi çok bilgi var. Yeni anneler için bu bilgilerin toplu olması güzel bi şey
    Doğmamış çocuğun gizli yaşamı.. şuan bu kitabı okuyorum anne karnında bebeğin bilinci davranışlarımızın bebeğe etkileri, ruhsal düşüncesel açıdan bebeğe etkilerimiz üzerine hoş bir kitap
    Bebeğinizi beklerken sizi ne bekler heidi murkoff hem rahatlatıcı hemde herşeyi anlatıyor hafta hafta
    Pedagog Adem güneşin tüm kitapları, hypnobirthing Mongan yöntemi, Özlem açar annemi yetiştiriyorum adlı kitapları okudum tavsiye ederim.
    Balimkiz bende aynı durumdayim çok yoğun olmasa da. Umarim bebisler doğuncada çalışabiliriz 🙏 kaç haftalık sizin?
      Sezinnur 23.hafta canım doğuma kdr konuları bitirip doğumdan sonra test çözerim diye düşünüyorum inşallah bakalım nasıl olacak sizin kaçıncı hafta
      Kessinlikle Her Anneye Lazım kitabını tavsiye ediyorum bilmediğimiz çok şey varmış o kitabı okuyunca farkettim
      Mrvks Yani annelere mucizevi çözümler kitabını okumuştum. Çok güzeldi 👍🏻
      Mrvks baya kitap okuyorum da yazar ismi verebilirim Adem güneş, Gözde Erdoğan, Hatice Kübra Tongar , Nevzat Tarhan, Doğan Cüceloğlu, Iklim Öz 'ün kitaplarını aldım çoğu bitti ben hamilelik kitabindan cok çocuk gelişimi için okuyorum fikir olursa ne mutlu 😊