TunarinAnnesi geçen ay kimyasal olunca bu ay senin hep hamile kalacağını düşünmüştüm canım benim sanırım da öyle oluyor inşallah seninledir bebiş ve iyi tutunur🙏🙏😍😍
    hseda inşallah canım çarşamba tekrar kan vericem bakalım😇
    Nasippp cnm benimkide öyle cıktı 5 gun sonra test yaptim pozitif cıktı kanımdada yine düşük çıkmıştı. Adetin geçsin beklemek en iyisi olacakmı olmayacakmi diye düşünmekte iyi değil bekle inşalalh alirsin güzel haberi 🙋‍♀️
      Elifaselinannesi kanın 0.1 mi çıkmıştı canım? Bilmiyorum ya üzüldüm olmadığına anlamıyorum testte Nie pozitif çıkıyor ki o zmn 🥺 yarın adet günüm ama illa da günü gününe olan birisi değilim. Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌸
        Nasippp oldun mu canım,diğer aylaraymış nasippp💕hakkında hayırlısı olsun canım
        catlak_anne sabah namaza kalktığımda adet olduğumu gördüm kuzum nasip başka aylara kaldı ☺️
        Nasippp bu ay güzel beslen birde benim arkadaşım zeytinyağı incir kürünü yaptı ertesi ay hemen hamile kaldı. Ben böyle şeylere normalde inanmam ama birebir yakınımda olunca inandım yani. Dene sende ne kaybedersin
          catlak_anne geçen ay yemiştik eşim ile kuzum hem zeytin yağlısını hem sade kendisini yaşını kurusunu çok seviyoruz çok tüketiyoruz tekrar yiyeceğim ama doktora da gideceğim rabbim hayırlısını nasip etsin 🥰🤲🏻🌸
          Nasippp ben de sabah test yaptım negatif testten sonra da leke gelmeye başladı bende adet olcam gün içinde Benim de olmadı. Ben ilk aşılamam tuttu diye bu da tutar diye fazla beklentiye girmiştim yıkımım çok fazla oldu oyızden 😰
            Tekinnn
            Canım kıyamam Allah sabrını veriyor kendini yıpratma 🥺 elbet vakti saati vardır. Olacak inşallah rabbim sağlıklısını hayırlısını bağışlasın kuzum olacaksa sağlıklısı olsun sağlıksız olup acı çekmek çok daha zor üzülme önümüzde uzu yol var inşallah bizde erişeceğiz müjdemize 🥰🤲🏻

Mihriiban yok canım adet oldum 3. Günü bu gün yarın doktora gideceğim klomen çatlatma iğnesi isteyeceğim