Burcu2121 inşallah kuzum bu gün biraz modum düştü adet olup tekrar dimdik durmak istiyorum 🤲🏻🌸
    Nasippp her şey güzel olacak kuzum benim ben inanıyorum sende inan 🤲🤲🤲🌸
      Burcu2121
      Çok sağol kuzum Allah razı olsun dua et bana sağlıklısını hayurlısını nasip etsin mevlam bu ay özele gidip çatlama ve klomen iğnesi kullanmak istediğimi söyleyeceğim belki senin peşinden gelirim 🥰 allahım nasip ederse 🤲🏻🌸☺️
      hseda İnşAllah öyledir güzelim ❤️🙏demin ağriyla gitdim eczaneye fitil verdi biraz rahatladim sol kaşığıma bıçak saplanmiş gibi ağri vardi
      • Mlke bunu yanıtladı.
      • Mlke bunu beğendi.
        Hahhsueoe canım aynı benimde böyle oldu 21 çıktı sağlık ocağında korkuttular beni sağlıksız gebelim olabilir diye ama değerim her iki günde bir yükseldi 1 hafta sınra baya yükseldi korkma Bence inşallah tutunur annesi🌸
          TunarinAnnesi geçen ay kimyasal olunca bu ay senin hep hamile kalacağını düşünmüştüm canım benim sanırım da öyle oluyor inşallah seninledir bebiş ve iyi tutunur🙏🙏😍😍
            hseda inşallah canım çarşamba tekrar kan vericem bakalım😇
            Nasippp cnm benimkide öyle cıktı 5 gun sonra test yaptim pozitif cıktı kanımdada yine düşük çıkmıştı. Adetin geçsin beklemek en iyisi olacakmı olmayacakmi diye düşünmekte iyi değil bekle inşalalh alirsin güzel haberi 🙋‍♀️
              Elifaselinannesi kanın 0.1 mi çıkmıştı canım? Bilmiyorum ya üzüldüm olmadığına anlamıyorum testte Nie pozitif çıkıyor ki o zmn 🥺 yarın adet günüm ama illa da günü gününe olan birisi değilim. Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌸