Nasippp Burcu2121 inşallah kuzum bu gün biraz modum düştü adet olup tekrar dimdik durmak istiyorum 🤲🏻🌸
Nasippp Burcu2121 Çok sağol kuzum Allah razı olsun dua et bana sağlıklısını hayurlısını nasip etsin mevlam bu ay özele gidip çatlama ve klomen iğnesi kullanmak istediğimi söyleyeceğim belki senin peşinden gelirim 🥰 allahım nasip ederse 🤲🏻🌸☺️
hseda Hahhsueoe canım aynı benimde böyle oldu 21 çıktı sağlık ocağında korkuttular beni sağlıksız gebelim olabilir diye ama değerim her iki günde bir yükseldi 1 hafta sınra baya yükseldi korkma Bence inşallah tutunur annesi🌸
TunarinAnnesi hseda İnşAllah öyledir güzelim ❤️🙏demin ağriyla gitdim eczaneye fitil verdi biraz rahatladim sol kaşığıma bıçak saplanmiş gibi ağri vardi
Mlke TunarinAnnesi geçen ay kimyasal olunca bu ay senin hep hamile kalacağını düşünmüştüm canım benim sanırım da öyle oluyor inşallah seninledir bebiş ve iyi tutunur🙏🙏😍😍
Elifaselinannesi Nasippp cnm benimkide öyle cıktı 5 gun sonra test yaptim pozitif cıktı kanımdada yine düşük çıkmıştı. Adetin geçsin beklemek en iyisi olacakmı olmayacakmi diye düşünmekte iyi değil bekle inşalalh alirsin güzel haberi 🙋♀️
Nasippp Elifaselinannesi kanın 0.1 mi çıkmıştı canım? Bilmiyorum ya üzüldüm olmadığına anlamıyorum testte Nie pozitif çıkıyor ki o zmn 🥺 yarın adet günüm ama illa da günü gününe olan birisi değilim. Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌸