GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
Nasippp on dk bekledim bişey yoktu bi yarım saat sonra baktım ikinci çizgi çıkmıştı
Ayse-karadag
Allah bağışlasın canım darısı benim başıma inşallah 🥰
Allah bağışlasın canım darısı benim başıma inşallah 🥰
Nasippp ay var gibi sanki 😍
Omerinzevcesi ay inşallah 🥰
Nasippp canım ne yaptın kan testi verdin mi benim de böyle çıkmıştı ilk testim inşaAllah hamilesindir hakkında hayırlısı olsun🥰
Nasippp hayırlı olsun senin için canım
Nesizade05
Yok kuzum bizim burada istediğim zaman kan veremiyorum özel hastahane yok ilçedeyiz yarın da test yapıcam ondan da çıkarsa yarın gidip kan vereceğim sağlık ocağında veya hastahanede acilde yapmıyorlar test 🤦🏻♀️
Özel olsa hiç beklemem ☺️
Yok kuzum bizim burada istediğim zaman kan veremiyorum özel hastahane yok ilçedeyiz yarın da test yapıcam ondan da çıkarsa yarın gidip kan vereceğim sağlık ocağında veya hastahanede acilde yapmıyorlar test 🤦🏻♀️
Özel olsa hiç beklemem ☺️
Nasippp benim ilk gebeliğimde adetime 4 gün kala test yapmıştım aynen böyle çıkmıştı hatta daha silik çıkmıştı bence hamilesiniz
EmineTavan hadi inşallah kuzum 🥰🤲🏻 Peki kan tahlilini ne zmn yaptırmıştın kuzum kaç çıkmıştı değerin:)
Nasippp kanı da günü gelmeden yapmıştım gene 3 gün kala 66 çıkmıştı
Nasippp evett canım 7 gün geçti
EmineTavan maşallah canım darısı başıma 🥰🤲🏻
Nasippp canım bendede böyle çıktı hatta üzerine adet oldum. İkinci adetimde 5 gün gecikmem oldu test yaptım hemen birde sabah ilk idrarla yap testi daha net ve hızlı çıkıyor bir baktım fazlaca belirgin çift çizgi 😊 kan testi yaptırmaya gittiğimdeyse 4 haftalık olduğunu öğrendim 😊 İnşallah vardır hayırlısı olsun 😊
Nasippp inaşşllah sendede vardır canım 🤲🏻 Sonuçları buraya bildirelim olur mu🥰
Cigdemanne_01 amin kuzum sağlıklı hayırlı olanı müjdelesin mevlam 🤲🏻🥰