Nasippp uğraşma direk kan ver canım.
GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
Hayirli olsun var çünkü benim adetime 1 hafta kala yaptim cizgi böyleydi şimdi 35+3 olduk kizimla doguma gün sayıyoruz artik:)))
Nslhnakn aaaa ben yaptğımda da ilk 18 çıkmıştı. Bni çok korkuttular. Boş dış kimyasal gebelik diye 😂 şuan ne kadarlık hamişsin acaba
Antalyali_07 darısı başımıza
Antalyali_07 ay maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah ☺️ Darısı bizim benim başıma 🥰🤲🏻
ElanrBlkc benim o olaylar çok karışık aslında😂 kasık ağrım için gittim doktor pek ilgilenmedi eve dönerken ilk eczaneyi es geçtim almıcam dedim sonrasında aldım dayanayıp çünkü check up kontrollerim vardı MR girmem gerekiyordu gebelik olup olmadığını bilmediğim için girmemiştim aslında bir nevi vesile oldu gibi birşey😁
Nasippp rabbim sağsalim kavuşmanı nasip etsin canım. İçini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz inşallah
Nslhnakn bende büssrü para versim testlere son ay artık almadım hiç. Sonra bi gün çarşıdayken dedim alayım bi bakim olmasada üzlmem falan . Eve geldim gece yaptım eşimden gizli çitf çıktı. aslında birazda takmamak lazım stres çok etkiliyo
Nslhnakn ayyy yerim onu kalp atışını duyarsın haftaya duymasan da ultrasonda attığını görürsün inşallah sağsalim . Ben en az üç defa kan veridm. Bi kaç hafta üst üste ultrasona girdim. Bizde 9 haftalık olucaz... yaaaa çok heyecanlı valla
Betulsna inşallah kızlar inşallah. Folik asit alın. Mutlu olun 😍
Nasippp inşallah canım benim
Nslhnakn aynen ya. Takmamak lazım çok insanın moralini bozuyorlar. Şuan tek sıkıntım enfeksiyon canımı sıkan o, inş atlatırım