Turkolog eşime de gösterdim nasıl sevindi ama dedim canım daha sonradan belirginleşti ya o yüzden eşimi de umutlandırmak istemedim ama ilk 15 içinde çıktı sonradan daha netleşmiş 1 saat dolmadan çıkmış
Nasippp cizgi gozukuyorsa kesiinn hamilesinizdirrr kan testi verirsinz en kısa zamandaa snrada bebis gelirrrr 🎈🎈🎈🎈
    Eğer ilk 5-10 dakika içerisinde çıktıysa vardır gebelik. Çünkü benimde böyleydi hatta fotoğrafta bile çıkmıyordu kan testimde çıktı. Umarım vardır ☺️
      Nasippp canım ben bu kaset testlere pwk güvenmiyorum. Şimdi hemen nöbetçi eczaneye git. 20 25 liralık twstler var erken gebelik testi al onu yap varsa mutlaka çıkacaktır. Çünkü ben ilk erken gebelik yaptım hamile çıktım. Ertesi gün kan verdim yine hamileyimdim. Sonra senin yaptığın testten yaptım negatif çıktı 🤣🤣
        Nslhnakn adetten önce mi sonra mı yaptınız resti canım arkadaşlara adetten 4 gün önce dedim ama 3 gün önceymiş 😂 inşallah vardır ya sağlıklısı olsunda keşke 🤲🏻☺️
          ElanrBlkc benim ilk aldığım 5 lira ikincisi 40 lira idi ve 2 sinide aynı anda aldım 😁 5 liralık olan çıkmazsa predictorü ilk idrarla deneyecektim sabah😬 ve reglime 8 gün vardı ama doğru sonuç verdi🥰
            Nslhnakn 5 liralıklarla bi sorunum var benim. Her yaptığımda negatif çıktı zalımlar 😂😂 ayda 10 defa yapıyordum yaaaa kafayı yemiştim
            Nasippp ben tam 8 gün vardı yaptığımda kan değerimde o gün (salı) 7,86 idi Perşembe 40 küsür pazartesi 496,59 perşembe tekrar verdiğimde 2958 idi pazarteside keseyle, bebek göründü🥰 bende gidip kan ver sende🥰🥰
              Hayirli olsun var çünkü benim adetime 1 hafta kala yaptim cizgi böyleydi şimdi 35+3 olduk kizimla doguma gün sayıyoruz artik:)))
                Nslhnakn aaaa ben yaptğımda da ilk 18 çıkmıştı. Bni çok korkuttular. Boş dış kimyasal gebelik diye 😂 şuan ne kadarlık hamişsin acaba