Hahhsueoe
canım benim allah razı olsun 🥰 ismim büşra ismimi anarak dua edersen çok memnun olurum 😍 bende sana edicem kuzum rabbim muradımızı versin 🤲🏻🥰
    Nasippp kanda daha iyi sonuc alırsın canım bnımde boyledi hamileyimdim
    Nasippp Benimki de böyleydi şuanda 7 haftalık hamileyim darısı başına olsun bende adetime birkac gun kala yaptirmistim
    Nasippp benim testimde aynı böyle çok silikti. Şuan oglusum 24 haftalik oldu çok sukur😊 çok güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Dualarım seninle ve nerde isteyen varsa onlarla 🙏
      Nasippp canim kırma umudunu .
      Gebelik yoksa iki testte neden iki çizgi ciksinkii .içini ferah tut❤️🌹❤️🌹❤️
      Civco ay maşallah rabbim bizede göstersin bu günleri hayırlısı ile inşaAllah 🤲🏻🥰
        Nasippp bence direk kan verin erken olduğu için böyle çıkmış olabilir. Benim testte ışığa doğru çok dikkatli bakınca görüyordum hatta ben mi uyduruyorum diye düşündüm ama kanda çıktı sebebi de daha çok erken olmasıymış
          Nasippp canım benim ilk testimde hiç çizgi çıkmadı test bozuk zannettim tekrar aynı testi yaptım ve bozitifti bence hamielsin.bu arada ikinci testi yaptın mi
            Tazeannebaba yok kuzum hala yapmadım idrarımın iyice gelmesini bekliyorum 🙈 en son yatmadan gitmiştim (akşam) ama idrarıma sıkışınca yapıcam 😂
              Tazeannebaba ya inşallah inşallah o kadar çok istiyoruz ki 🤲🏻 Geçen sene kasım 9 da kürtaj olmuştum 😢 şubattan beri deniyoruz inşallah vakti saati dolmuştur da rabbim müjdemize ulaştırır bizi sağlıcakla 🤲🏻☺️
                Nasippp canım bence hamilesin aynısını bendede oldu ilk çift çizgi çıkmadı diye direk bırakıp gittim saatler sonra atmak için baktığımda böyle silik çift çizgi vardı gece gördüm şok oldum sonradan silik çizgi bende hiç çıkmamıştı kaçtane test yapmıştım sonra yarın sanah birdaha yapayım dedim o negatif çıktı emin olamadım kan testi yaptım 21 beta hcgyle öğrendim meğerse geç döllenmeymiş 🥰 o yüzden böyle olmuş bence hamilesin bir an önce ilaclarına başla kesinleştir kan testi ver tabikiiii
                  hseda
                  İdrarımın iyice gelsin yapıcam ama korkuyorum ya çıkmazsa die 🥺
                  Çıkarsa da hemen kan vereceğim rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin 🤲🏻