GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ???
Nasippp bende hatice canım inşallah 🤲🏻🥰🥰
Nasippp canım kızıma gebeyken aynı benimkide böyleydi gebesin hayırlı olsn
ariyaliyya
İnşallah canım çok amin amin inşallah sağlıklı güzel müjdeler olur bize 🥰🤲🏻
İnşallah canım çok amin amin inşallah sağlıklı güzel müjdeler olur bize 🥰🤲🏻
Nasippp bence direk kan verin erken olduğu için böyle çıkmış olabilir. Benim testte ışığa doğru çok dikkatli bakınca görüyordum hatta ben mi uyduruyorum diye düşündüm ama kanda çıktı sebebi de daha çok erken olmasıymış
Nasippp test hemen belirginleşir zaten Ama en doğrusu kan testidir inşallah hamilesin
Nasippp canım benim ilk testimde hiç çizgi çıkmadı test bozuk zannettim tekrar aynı testi yaptım ve bozitifti bence hamielsin.bu arada ikinci testi yaptın mi
Tazeannebaba yok kuzum hala yapmadım idrarımın iyice gelmesini bekliyorum 🙈 en son yatmadan gitmiştim (akşam) ama idrarıma sıkışınca yapıcam 😂
Nasippp bence bebek var canım bende heycan yaptım ya mutlaka haber et güzel haberi
Tazeannebaba ya inşallah inşallah o kadar çok istiyoruz ki 🤲🏻 Geçen sene kasım 9 da kürtaj olmuştum 😢 şubattan beri deniyoruz inşallah vakti saati dolmuştur da rabbim müjdemize ulaştırır bizi sağlıcakla 🤲🏻☺️
Nasippp hadi hayırlısıyla güzel haberler almak nasıp olur kuzum
Nasippp canım bence hamilesin aynısını bendede oldu ilk çift çizgi çıkmadı diye direk bırakıp gittim saatler sonra atmak için baktığımda böyle silik çift çizgi vardı gece gördüm şok oldum sonradan silik çizgi bende hiç çıkmamıştı kaçtane test yapmıştım sonra yarın sanah birdaha yapayım dedim o negatif çıktı emin olamadım kan testi yaptım 21 beta hcgyle öğrendim meğerse geç döllenmeymiş 🥰 o yüzden böyle olmuş bence hamilesin bir an önce ilaclarına başla kesinleştir kan testi ver tabikiiii
hseda
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?
Nasippp
Tazeannebaba
Elifaselinannesi
Yeni_annee kızlar benim adetin 20 ci günü benden 3 4 damla kan geldi açik renkli sulu bişiy daha 8 gün var adetime korkuyorum neden ola bilir bu ?