260818 aynen illa risk oluşması gerekmiyor demek ki bende bugün yorumlardan bunu öğrendim, biraz daha rahatladı içim aynı durumda olduğumuz birsürü kişi var tedbir demek ki herşey miniğimiz için inşallah sorunsuz kavuşuruz ❤️
Progestan Kullananlar🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 inşallah canım ☺️
busra-mutluanne1
Rica ederim içinizi ferah tutun inş sağlıkla kavuşursunuz siz de evladınıza💙💙
Rica ederim içinizi ferah tutun inş sağlıkla kavuşursunuz siz de evladınıza💙💙
busra-mutluanne1 canım 24. Haftada kullanmaya başladım şuan 28 olacağız hala devam ediyorum kanamam yok sadece Rahim ağzında kısalık olduğu için erken doğum riskim var o yüzden kullanıyorum
Teacherellaa Amiin , inşallah ❤️☺️
Bsrkoc benimde bi nevi erken doğum için sizin gibi, ve biz daha çok miniğiz 13.haftaya giriş yapıcaz nasipse kasılmalar gözüktü bendede minik minik rabbim korur kollar meleğimizi allahın izniyle, evham stres dahada tersine götürüyor durumu inşallah güzel haberlerdede buluşacağız inanıyorum😊🙏🏻
busra-mutluanne1 inş sağlıkla kucağımıza alırız aynen benim kide yorgunluk çalışmaktan ben de aynı ilacı fitil gibi kullanıyorum hiç ağızdan almadan etkileri oluyo diye
Lalemm86 bende şükür etkisi olmadı vajinal yöntemi en az yan etkisi olan yöntemmiş nasıl iyi geliyorsa ordan devam👍🏻☺️
busra-mutluanne1 bende kullandım canım 1 hafta lekelenmem olmuştu hemilelerin hemen hemen %99 kulanıyor korkmanı gerektirecek bişe yok ❤️
busra-mutluanne1 bana hiç bişey yokken bile verdi önlem amaclı, cogu dr veriyor sıkıntı aksilik olmasın die
Minnak_ana evet okuduğum kadarıyla risk teşkil etmeyen çoğu hamile bayan kullanmış, ilk gebelikten sanırım bu evhamlar teşekkür ederim yorumunuz için 😊
Ednrr teşekkür ederim canım benim rabbim sıkıntısız sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza 🙏🏻 İyi ki yazmışım buraya içi ferahlıyor insanın 🌸
1dem malesef canim o gun doktor bana bi parca gelmeden bisey yapamiyoruz dedi bende dedim ki iyi de k zaman zaten cok gec oluyor. Sorun da orda saglikliysa tutunur istersen ilac yazayim dedi dedim kullaniyorum sunlari sunlari tamam gerek yok o zaman yat dinlen dedi ciktim. Bide ordaki ultrasonda keseyi gordu bebegi goremedi bende goremedim tabiki bi gun sonra bebegi gordum ozelde kalbinin pit pit attigini bile gordum ultrasonlari bile fena. Onceki dusugumde devlete gittim aksam bana dedi ki keseyi goruyorum ama goremiyorda olabilir soyle biyle olavilir diye korkuttu ciktim esime dedim. Esim de devletin baska biriminde calisiyor. Normal canim bi makine az da olsa isini goruyorsa sorun yok demektir cok eskidir o makine diye rahatlatmisti beni. O yuzden Allah devletin burdaki hastanesine dusurmesin insallah baska bi duam yok simdilik