Lalemm86 bende şükür etkisi olmadı vajinal yöntemi en az yan etkisi olan yöntemmiş nasıl iyi geliyorsa ordan devam👍🏻☺️
1dem bende normalde 200 luk iciyordum doktorumu degistirince 100 luk yazcan 1 defadan 2 tane vajinadan koy eger misafir varsa 200 luk ic direk dedi. Sanirim 100 luk daha rahat koyuldugu icin oyle tercih etti doktor
  • 1dem bunu yanıtladı.
    Mrvm005 olabilir acile gittim ben pekte ilgi görmedim dinledi ama işte
      1dem devletin aciline mi? Ben kanama gorunce gittim iyi birine denk geldim sansa kesen gorunuyor ama parca gelmeden bisey yapamam burdan dedi. Ertesi gun ozeldeki doktoruma gitmistim. O iyiydi sagolsun. Senin simdi ne var tam olarak sorun
      • 1dem bunu yanıtladı.
        busra-mutluanne1 bende kullandım canım 1 hafta lekelenmem olmuştu hemilelerin hemen hemen %99 kulanıyor korkmanı gerektirecek bişe yok ❤️
          Minnak_ana evet okuduğum kadarıyla risk teşkil etmeyen çoğu hamile bayan kullanmış, ilk gebelikten sanırım bu evhamlar teşekkür ederim yorumunuz için 😊
          Ednrr teşekkür ederim canım benim rabbim sıkıntısız sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza 🙏🏻 İyi ki yazmışım buraya içi ferahlıyor insanın 🌸
          Mrvm005 evet devletin acili bebeğe baktı iyi dedi kalktı gitti 😐
            1dem malesef canim o gun doktor bana bi parca gelmeden bisey yapamiyoruz dedi bende dedim ki iyi de k zaman zaten cok gec oluyor. Sorun da orda saglikliysa tutunur istersen ilac yazayim dedi dedim kullaniyorum sunlari sunlari tamam gerek yok o zaman yat dinlen dedi ciktim. Bide ordaki ultrasonda keseyi gordu bebegi goremedi bende goremedim tabiki bi gun sonra bebegi gordum ozelde kalbinin pit pit attigini bile gordum ultrasonlari bile fena. Onceki dusugumde devlete gittim aksam bana dedi ki keseyi goruyorum ama goremiyorda olabilir soyle biyle olavilir diye korkuttu ciktim esime dedim. Esim de devletin baska biriminde calisiyor. Normal canim bi makine az da olsa isini goruyorsa sorun yok demektir cok eskidir o makine diye rahatlatmisti beni. O yuzden Allah devletin burdaki hastanesine dusurmesin insallah baska bi duam yok simdilik
            • 1dem bunu yanıtladı.
              Mrvm005 devlet iyi diyorum ama biberden patlak veriyor. Özel iyi mi tabiki oranında kötüsü var napacaz bilmem
                nazsimaova inşallah sorunsuz kavuşuruz miniklerimize 🤲🏻 bendede ayrıntılıda sorun çıkmayınca hapı verince şüphelenmiştim acaba bişey mi varda ben bilmiyorum diye ama tedbir amaçlı herkese veriyorlarmış gördüğüm kadarıyla içim rahatladı , içimizi rahat tutalım🌸
                1dem onceki gebeligimde bi ozele gidiyordum dusuk yaptkm doktoru sorsan cok iyi ama sorunsuz gebeliklerde. Bu gebeligimde de kanama gelince hafta sonu hastaneye uzagim gelemem istersen devlete git pazarteai gel bakayim dedi. Zaten uzaklasmistim esim o doktoru istiyor diye gidiyordum. Pazartesi oldu esim is yerinde sormus hangi doktor iyi biz buna gidioz diye bi kotulemisler ki onu hemen aradi su yada su doktordan al randevu ona iyi demiyorlar dedi. Hastaneyi degistirdim yine ozel ama bu doktorum masallah resmen dusuk yapacam diye korkunca ben psikolojik destek bile verdi mesaj atmistim kan geldi diye hemen acile gel igne vurdurcam dedi. Ilgilendi yani doktorundan da geciyor birazcik ozel diye para tuzagi olmuyor hepsi. Gecen sene erzurumdaydim orda da ozele gidiyordum cunki dogu oldugu icin doktor yuzune bile bakmiyordu bikmislar insanlardan orda da devlete gitmiyordum. Memleketimde var bi doktorum devlette mesela ozele dunyalari degismem muhtesem belki duymustursun tv ye falan da cikmis zamaninda prof dr osman fadil kara
                • 1dem bunu yanıtladı.
                  Mrvm005 yok duymadım hiç valla ben nereye gideceğimi bilemiyorum ilk doğumu özelde yaptım orda da ebeden azar yedim o sancılı halimle o yüzden özelden de korkuyorum şimdilik devlete gidiyorum ama özele geçerim herhalde
                    busra-mutluanne1 ben ne lekelenme ne kanama yaşadım. Ama ilk gittiğim doktor progesteron seviyeme bakıp fitil olarak başlatmıştı. Sonraki doktorlarım da 3 ay boyunca devam ettirdiler. Ne zamanki 3 ayım bitti, bıraktım. Çoğu doktorun kaçış noktası, garantiye alma çabası bence Progestan
                      1dem sikayet etseydin ya keske kim ki o seni azarliyor. Herkez haddini bilecek. Devlette bile sikayet ediyoruz ozele bide para sacarken bi ters bisey yapacak hic mi hic cekemem vallaha bide haksizliga gelemem ki 😊
                      • 1dem bunu yanıtladı.
                        BeybininAnasi sanırım dediğiniz gibi birde bu kramp gibi ağrılar içinde geçirici etkisi varmış hapın o sebeptende olabilir rahmin kasılmadan büyümesini sağlarmış rahim duvarını güçlendirip
                        Mrvm005 hiç işte sen kimsin beni azarlıyon demedim bide diyo ki benim sayemde doğurdun diyo ne alakaysa boş boş dolandı anca 😁