1dem başta benide çarptı sonra vücut alıştı sanırım birden 😀 ben korkumdan gene kullanıyorum aman bişey olmasın diye kanamamda olmadı ama doktor ay sonuna kadar kullanmam gerektiğini söyledi 🤷🏻♀️
Progestan Kullananlar🤷🏻♀️
busra-mutluanne1 valla benim ki önemli bişey yok senin şikayetine bağlı olarak yazdım dedi 1 kere de beni çok etkiledi o yüzden içmiyorum Allaha şükür herşey yolunda
busra-mutluanne1 öyle dediyse kullan tabi bebiş önemli 😀
busra-mutluanne1 doktor bana 15 günlükken iğnesini verdi düşük tehlikesi ya da kanamam yoktu ama her ihtimale karşı iğne verdi 5 tane iğnesini vurundum bıraktırdı şuan 7 haftalıyız çok şükür kalp atışını bugün duyduk bir sorun yok inşallah da olmaz 🙏❤️
CansuDurmaz teşekkür ederim cevabınız için amiin inşallah tüm anneler sağlıcakla kavuşsun yavruşuna 🌸😊 bende sizin gibi Kanamam hiç olmadı ama bende ay sonundaki kontrole kadar kullanacağım inşallah her şey yolundadır🙏🏻
busra-mutluanne1 canım bende kullanıyorum düşük tehlikem yada rahimde bi kanama falan olmadığı halde kanamam oluyor arada sırf tedbir amaçlı fitil başladık şu an kanamam yok mesela ama haftaya kadar kullanalım dedi doktorum üstelik ben corasprinde kullanıyorum
busra-mutluanne1
31+3 ‘üm hiç kanamam da olmadı bu zamana kadar fitil olarak kullanıyorum
31+3 ‘üm hiç kanamam da olmadı bu zamana kadar fitil olarak kullanıyorum
Poncigim2508 ah o ilk kalp atışını duyduğun an 💓☺️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin, çok geçmiş olsun maşallah inşallah sağlıcakla kavuşursunuz evladınıza allah bağışlasın ☺️
busra-mutluanne1 Dünyanın en güzel kalp atışıymış Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🙏❤️🐣
Teacherellaa teşekkür ederim böyle cevaplar aldıkça içime su serpiliyor sanki🌸 demek ki var bi bildiği doktorların 🤷🏻♀️ Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💓
musmutluanne_ rabbim yardımcınız olsun, hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻 tedbir amaçlı sanırım çoğu doktorun tetkikleri inşallah sıkıntısız kavuşursunuz evladınızla
busra-mutluanne1 erken dogumu onlemek icin kullanilir kanama disinda rahim duvarini kalinlastirir doktorunuz ii etmis vermekle aksatmadan icin kasilmalar icin 12. Hafta erken
Neslihan22 evet oda ondan korktu ben hiç kasılma hissetmiyordum ama ultrasonda kasılma görüyordu detaylıya gönderdi ordada kasılma yok herşey normal dedi sonra bu hapa başladık işte biraz ondan kafam allak bullak olmuştu ama kontrole kadar hiç aksakmadan kullanacağım inşallah 🙏🏻
busra-mutluanne1 rahat ol doktorlae bizim icin iyiligimizi istiyor. Benim bi onceki dusuk oldugu icin cok panik yapmistim. Hatta eve igne yazdi evde dursun kanama gelince korkma miktarina gore hemen git vurdur diye. 50 lik yada 100 luk. Kadin anladi ki korkacagim icin surekli kasilcak ve kanayacak kanadikca da ben deliye baglayacam. Rahatlattim kafami cok sukur kanama degil de kahverengi geliyor ona da alistim doktor da normal dedi elimden geleni yapiyorum nasipte varsa alirim kucagima insallah... hepimiz kucagimiza aliriz insallah...
busra-mutluanne1 içinizi ferah tutun bu ilaç sadece bir önlem 😊
busra-mutluanne1 @1dem bana doktor vajinadan hapi koyduruyor kanama olmadigi muddetce alttan koy 20 dakka uzan yan etki yasamazsin ve daha iyi oluyor dedi. Yutulan hap progestan 100 mg 2 tane koyuyorum ben evde yoksa 200 mg koyuyorum direk benim 200 mg 3 ogun kullanma seklinde tedavim. Ama yan etkisi coksa alttan kiyabilirsiniz o zaten fazlasi akiyor ister istemez gerekeni aliyor ama ben uzaniyorum 1 saate yakin en az
Mrvm005 amiin inşallah rabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın hayırlısıyla kucağınıza , kucağımıza alırız inşallah stres her şeyi tetikliyor dediğiniz gibi , kıymetlı yorumunuz için teşekkür ederim güzel haberlerlede bi araya gelmek ümidiyle inşallah allah yar ve yardımcımız olsun🌸
Mrvm005 bende 200mg ağızdan kullanıyorum iki öğün sabah akşam dediğim gibi ilk gün etki yaratmıştı sonra geçti etki yapmıyor şükür, en az yan etkili yöntem vajinadan alınanmış evet dediğiniz gibi,şimdilik ağızdan devam bakalım😊
busra-mutluanne1 kullan sen cnm zarari olan bir ilac degil zaten ben fitil olarak kullaniyorum suan gece 1 tane seklinde tehlikem bitti ona ragmen doktor doguma kadar devam dedi bana da