Meralll amiin amiin rabbim o günleride göstersin inşallah, buraya o günleride yazmak ümidiyle inşallah ☺️❤️
Progestan Kullananlar🤷🏻♀️
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikincisinde de kanamam olmadığı halde tahlil yapıldı progesteron hormonum Düşük çıktığı için günde 3 defa fitil şeklinde 200lük progestan kullanıyorum çok şükür şuan 12+2 yiz doktor en az 14. Haftaya kadar kullanacaksın dedi.korkmayın faydası var zararı yok
Luisluis teşekkür ederim her şey Allahtan , benimde ilk gebeliğim ondan böyleyim sanırım birazda evhamdan hep🙄 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı🌸
busra-mutluanne1 ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum 37. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş hiç kanamam olmadı ama erken doğum riski olabilirmiş o yüzden rahmin kasılmadan büyümesini sağlıyormuş ve bende hiç aksatmadan kullanıyorum sende dikkat et aksatma derim
Beybitooo sağolun verdiğiniz bilgi önemliydi benim için , aksatmadan devam edeceğim kontrole kadar bakalım doktor ne derse, hayırlısıyla sağlıcakla atlatmayı nasip etsin rabbim bu dönemleri hepimize🤲🏻
busra-mutluanne1 aynen böle rahimde çıkıntı oluşmuş başlarda da vardı geçmişti şimdi tekrar olmuş rahimde gözüküyor
- Düzenlendi
busra-mutluanne1 benimde kanamam vs hiçbirşeyim yok 3 haftalıkken öğrendim gebeliğimi şuan 5+3 bende prosgestan kullanıyorum gebeliğimi öğrendiğimden beri sanırım her ihtimale karşı veriyorlar bilmiyorum 🤷🏻♀️
Lalemm86 aynı durumdayız inşallah geçirirsiniz bunuda bi dahada olmaz allahın izniyle 😊 bana yorgunluktan yolculuktan vs demişti ama sonra hastaneye aldı işte aynı durumdan devam ediyorum bende ağızdan günde iki kez 200mg progestana devam ediyorum 4 gündür , ekim sonu kontrol var inşallah geçer😊
260818 aynen illa risk oluşması gerekmiyor demek ki bende bugün yorumlardan bunu öğrendim, biraz daha rahatladı içim aynı durumda olduğumuz birsürü kişi var tedbir demek ki herşey miniğimiz için inşallah sorunsuz kavuşuruz ❤️
busra-mutluanne1 inşallah canım ☺️
busra-mutluanne1
Rica ederim içinizi ferah tutun inş sağlıkla kavuşursunuz siz de evladınıza💙💙
Rica ederim içinizi ferah tutun inş sağlıkla kavuşursunuz siz de evladınıza💙💙
busra-mutluanne1 canım 24. Haftada kullanmaya başladım şuan 28 olacağız hala devam ediyorum kanamam yok sadece Rahim ağzında kısalık olduğu için erken doğum riskim var o yüzden kullanıyorum
Teacherellaa Amiin , inşallah ❤️☺️
Bsrkoc benimde bi nevi erken doğum için sizin gibi, ve biz daha çok miniğiz 13.haftaya giriş yapıcaz nasipse kasılmalar gözüktü bendede minik minik rabbim korur kollar meleğimizi allahın izniyle, evham stres dahada tersine götürüyor durumu inşallah güzel haberlerdede buluşacağız inanıyorum😊🙏🏻
busra-mutluanne1 inş sağlıkla kucağımıza alırız aynen benim kide yorgunluk çalışmaktan ben de aynı ilacı fitil gibi kullanıyorum hiç ağızdan almadan etkileri oluyo diye
Lalemm86 bende şükür etkisi olmadı vajinal yöntemi en az yan etkisi olan yöntemmiş nasıl iyi geliyorsa ordan devam👍🏻☺️