Neslihan22 haklısınız içe şüphe düşürmeden strese sokmadan kendimi kullanmaya devam edeceğim , allah korur elbet ne gelirse başa allahtan😊
Progestan Kullananlar🤷🏻♀️
Sevda_gur allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin endişeye yer yok allahın izniyle 🙏🏻
busra-mutluanne1 ben😬 kanamam oldu doktorum vermişti eşiği aşağı inmişti verdi doktorum bana 1 ay kullandım sonra normale döndü
busra-mutluanne1 banada ilk kontrolümde fitilini verdi hapın etkileri oluyormuş fitilce sorun yaşamıyorum.herhangi bir kanama vs yok tu önlem amaclı verdi.
Bana da geçmiş yaşadıklarımdan dolayı önlem amaçlı verdi dr.. henüz 7. Haftadayım.
3 gündür kullanıyorum hapını. Herhangi bir Çarpma vs olmadı bende çok şükür..
3 gündür kullanıyorum hapını. Herhangi bir Çarpma vs olmadı bende çok şükür..
Merve_aras geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah, bende 1 ay kullanacağım benimde plasentada kasılma görmüştü ben hiç bi ağrı sızı hissetmesemde, inşallah benimde sizin gibi normale döner 🙏🏻
Meralll bendede olmadı şükür ilk gün uyku baş ağrısı yapmıştı üç öğün kullanmam gerekiyordu doktor ikiye düşür dedi bendede hiç yan etki yapmadı çok şükür hap etkili olurda normale döner her şey inşallah🙏🏻
Leylus banada önlem amaçlı verdi ekim sonuna kontrole çağırdı inşallah normale döner her şey
busra-mutluanne1 merak etmeyin düzenli kullanınca hiç sorun olmuyor rahat olun🤲🏼
busra-mutluanne1 ben de sabah akşam iki kez alıyorum. Sağlıkla gelişsinler de ilaç, iğne ne gerekiyorsa sabredicez artık..İnşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz🤲🏻
busra-mutluanne1 amin hepimiz sağlıkla hayırla alalım kucağımıza inşallah☺️🤲🏻
busra-mutluanne1 evet ben 28 haftalık oldum hatta şuan da 2 ye çıkardı düzelsede sonradan yine ortaya çıkabiliyor bende şimdi rahimde tekrar çıkıntı oluştuğun dan hatta 10 rapor verdi yatıyorum evde dışarı çıkmak yok sadec kanama olması önemli değil
Lalemm86 teşekkür ederim yorumunuz için sizinde şey mi böyle ultrasonda rahim içe çökmüş gibi bi kısmı bana o kasılma demişti sizinkide öyle mi gözüküyo acaba dönüş yapar mısınız rica etsem ultrason görüntüsünüde atabilirim dilerseniz
Meralll amiin amiin rabbim o günleride göstersin inşallah, buraya o günleride yazmak ümidiyle inşallah ☺️❤️
Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ikincisinde de kanamam olmadığı halde tahlil yapıldı progesteron hormonum Düşük çıktığı için günde 3 defa fitil şeklinde 200lük progestan kullanıyorum çok şükür şuan 12+2 yiz doktor en az 14. Haftaya kadar kullanacaksın dedi.korkmayın faydası var zararı yok
Luisluis teşekkür ederim her şey Allahtan , benimde ilk gebeliğim ondan böyleyim sanırım birazda evhamdan hep🙄 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı🌸
busra-mutluanne1 ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum 37. Haftaya kadar kullanmam gerekiyormuş hiç kanamam olmadı ama erken doğum riski olabilirmiş o yüzden rahmin kasılmadan büyümesini sağlıyormuş ve bende hiç aksatmadan kullanıyorum sende dikkat et aksatma derim
Beybitooo sağolun verdiğiniz bilgi önemliydi benim için , aksatmadan devam edeceğim kontrole kadar bakalım doktor ne derse, hayırlısıyla sağlıcakla atlatmayı nasip etsin rabbim bu dönemleri hepimize🤲🏻
busra-mutluanne1 aynen böle rahimde çıkıntı oluşmuş başlarda da vardı geçmişti şimdi tekrar olmuş rahimde gözüküyor