ozlembsra_ Bime 4 Ekimde fanlı ısıtıcı gelecekmiş 60 tl bebek odası için kullanışlı olur mu ki doğal gazın yetersiz geldiği havalarda 🤔
anne_ogretmen Joker de bütün bebek bezlerinde 15 ine kadar %32 indirimde prima primum care aldım 92 li 59 liraydı
seyda0606 Şimdi süt sağma makinelerine bakıyordum. Geçen ebebek de 400 liraydı. Civilde 450 ydi. Bugün jokerde 297 lira benim kullanıp memnun kaldığım marka. Lansinoh 2 in 1.
gLycn_ Katia&Bony de hamile yüksek bel külotlarda indirim var tanesi 4,90₺ düşmüş en ucuz çamaşir fiyatlarinin bile 3te 1ine geliyor ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur 👍🏻
EAK NaimeYilmaz Trendyolda bagmorinin anne bebek çantalarında indirim var indirimin üstüne de sepette %20 var
Aysel_bilgekaan Ben aldım hm den birşeyler nasıl resim yükleniyor size atayım bide 150 TL üstü ücretsiz kargo ben şöle bir açığını yakaladım hm nin 150 liraya tamamlayıp 1033 kodunu girdim sonra almıycağım ürünü çıkardım hala ücret sizde durdu kargo ödemeye devam et dedim ve kargo ücretsiz aldım 😆
Ozican Aysel_bilgekaan moda haberlerine üye olunca da kargo ücretsiz ve %10 indirim var haberiniz olsun ☺ ama bende denicem bu taktiği 🤣 resmen koskoca markanın açığını bulmuşsunuz 🤣🤣🤣🤣
Arymy Selin27 ben jokerden medelanın mini pilli ve elektrikli olanını aldım 399 tl aile kulübüne yeni üye olanlara ilk alışverişte 150 tl üzeri 50 tl hediye çeki ile 349 a aldım
Ozdenoz Cemree Cuma günü de Bim’e gelecek 3lü takım sabahlıklı 60 lira onada bakabilirsin ben ondanda alıcam
Heisenberg Canımız annelerimiz, Buradan sadece indirim haberleri paylaşıyoruz. Bu sebeple indirim ile ilgili olmayan mesajları forum kurallarımızca siliyoruz. Dilerseniz öneri ve sorularınız için başka bir başlık altında konuşabilirsiniz😍💃🏼🌺 İyi forumlar🙏🏻
Dilara25 Lcw de kadın trendlerinde %60 indirim var sabah 7 ye kadar geçerli.hamile giyime bakabilirsiniz.bi çoğu yazlık ama belki ihtiyacı olan vardır.emzirme sütyeni de var uygun
Hilal53 Jokerbaby 'de emzirme ile ilgili buyuk indirim var ozelliklr lansinohun sut sagma makinesi ve gogus ucu kremini kaçırmayın derim. 😍😍
Demirleblebi Boyner’de Philips Avent Natural PP 125 ml 2 tane biberon 55 TL. https://www.boyner.com.tr/avent-biberon-884453-3540752
balasininanasi Hepsiburada sitesinde 2 saatlik Soobe ürünlerinde indirim var 🙋 Baya uygun geldi bana bi bakın derim
El_mu Bebeğe ayrı dolap alamayan anneler ben gibi a101 de bugün (3ekim) dolap içi düzenleyici gelmiş katlı askılığa asılıyor 3 bölmeli 19.95₺ eşim almış daha göremedim bakın bence faydalı birşey
Serapozdemir Saat 18’den sonra hepsiburadada emzirme ürünleri indirime girecek, indirim sadece 3 saat boyunca devam edecek, ihtiyacı olan annelere duyurulur.