Migrosta bebek bezinin ikincisine %40 indirim var :) markanin biri minies biride molfix sanirim :)
İNDİRİMLERİ DUYURMA KAMPANYASI (EKİM2019)
Ekomarketim.cpmda prima 2numada 90lo 55tl ben aldım iki günde geldi
- Düzenlendi
Bime 4 Ekimde fanlı ısıtıcı gelecekmiş 60 tl bebek odası için kullanışlı olur mu ki doğal gazın yetersiz geldiği havalarda 🤔
Joker de bütün bebek bezlerinde 15 ine kadar %32 indirimde prima primum care aldım 92 li 59 liraydı
HM Bebek internetten uygulamadan bakabilirsiniz baya indirim var ☺️
Şimdi süt sağma makinelerine bakıyordum. Geçen ebebek de 400 liraydı. Civilde 450 ydi. Bugün jokerde 297 lira benim kullanıp memnun kaldığım marka. Lansinoh 2 in 1.
Kızlar hm de indirim var %50 süper ürünlere indirim yapılmış.Stok çabuk tükeniyor acele edin.
Katia&Bony de hamile yüksek bel külotlarda indirim var tanesi 4,90₺ düşmüş en ucuz çamaşir fiyatlarinin bile 3te 1ine geliyor ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur 👍🏻
NaimeYilmaz Trendyolda bagmorinin anne bebek çantalarında indirim var indirimin üstüne de sepette %20 var
Ben aldım hm den birşeyler nasıl resim yükleniyor size atayım bide 150 TL üstü ücretsiz kargo ben şöle bir açığını yakaladım hm nin 150 liraya tamamlayıp 1033 kodunu girdim sonra almıycağım ürünü çıkardım hala ücret sizde durdu kargo ödemeye devam et dedim ve kargo ücretsiz aldım 😆
Aysel_bilgekaan moda haberlerine üye olunca da kargo ücretsiz ve %10 indirim var haberiniz olsun ☺ ama bende denicem bu taktiği 🤣 resmen koskoca markanın açığını bulmuşsunuz 🤣🤣🤣🤣
Canımız annelerimiz,
Buradan sadece indirim haberleri paylaşıyoruz. Bu sebeple indirim ile ilgili olmayan mesajları forum kurallarımızca siliyoruz.
Dilerseniz öneri ve sorularınız için başka bir başlık altında konuşabilirsiniz😍💃🏼🌺
İyi forumlar🙏🏻
Buradan sadece indirim haberleri paylaşıyoruz. Bu sebeple indirim ile ilgili olmayan mesajları forum kurallarımızca siliyoruz.
Dilerseniz öneri ve sorularınız için başka bir başlık altında konuşabilirsiniz😍💃🏼🌺
İyi forumlar🙏🏻
Lcw de kadın trendlerinde %60 indirim var sabah 7 ye kadar geçerli.hamile giyime bakabilirsiniz.bi çoğu yazlık ama belki ihtiyacı olan vardır.emzirme sütyeni de var uygun
Jokerbaby 'de emzirme ile ilgili buyuk indirim var ozelliklr lansinohun sut sagma makinesi ve gogus ucu kremini kaçırmayın derim. 😍😍
Boyner’de Philips Avent Natural PP 125 ml 2 tane biberon 55 TL.
https://www.boyner.com.tr/avent-biberon-884453-3540752
https://www.boyner.com.tr/avent-biberon-884453-3540752
Joker gebze mağazasında 3 6 ekim arası %70 indirim var