Akşam saat 21.00 da hepsi buradada dört dörtlük kampanya başlığı altındaki bebek kozmetik ürünlerinde indirim varmış kızlar bilginiz olsun 💁🏻
Belki bilenler vardır ama H&M de böyle orta poşette eski kıyafet götürüp geri dönüşüm kutusuna atarsanız %15 indirim çeki veriliyor kızlar.Mağazada geçerli.istediğiniz kıyafeti götürebilirsiniz.Çamaşır sulu erkek kadın çocuk fark etmez en kötüleri bile oluyor.
Kızlar e bebekte 30 eylül 14 ekim arası emzirme haftasına özel emzirme ürünlerinde %20 ındirim var 🥳
NaimeYilmaz herkese merhaba,ben çoğu şeyi almıştım ama evdeeczane siye bi site buldum emzik ve biberon resmen yarı fiyatına aldım emzik Philips ultra soft ve lansinoh biberon aldım oraya da bakabilirsiniz
Ebebekte phılıps avent süt saklama kabı kapaklı ve 2 tane göğüs pompasıyla uyumlu adaptör kapağı 24tl mağzalarda var ben sızdırmadığı için ek gıda döneminde kullanırım diye aldım
Civilde çıtçıtlı badi ve patikli patiksiz altlarda indirim var kızlar 6.90 dan başlıyor çıtçıtlılar yeride çok güzeldi mağazasından aldım nette de o fiyattı sanırım yanılmıyorsam
Hepsi burada dan Crest Alüminyum Ara katlı Germe Tüllü Oyun Parkı Satın aldım. 239 tl ödedim. Gayet fiyatına göre güzel uygun bir ürün . Daha önce Kraft almıştık. Oğlum çok kullanmadı o halde yanlarından biri kırıldı. Çok para vermek istemedim bu sefer. Sağlam görünüyor. Düşünebilirsiniz.
E bebek de indirim var arkadaşlar. Bir çok ürün yarı yarıya. Üyelik varsa çok uyguna geliyo. Zıbınlar 5 liradan başlıyor yenidoğan ve 3 aylıklar
BEBEK BEZİNDE İNDİRİM KODUM ARKADAŞLAR !! BEN KULLANMAYACAĞIM BİR ARKADAŞ DEĞERLENDİRSİN DİYE PAYLAŞIYORUM ☺️ ( 11 Ekim’e kadar geçerli)
KOD : FRH-R63F-M7M7-LFGB