Emzirme haftasına özel 30-Eylül 14 Ekim arası Ebebek te emzirmeye destek tüm ürünlerde %20 indirim var arkadaşlar hem mağazalarda hem inriternetten . Bilgilerinize 🥰✌🏼
Migros’tan minies marka 2 tane bakım örtüsü 19.90 a geldi ☺️ Toplam 20 adet oluyor ihtiyacı olanlara duyurulur ☺️
Hepsiburadada bebek besigi babybee cosy kademeli anne yani indirimde 699 liradan 379 liraya inmis gece 12 ye kadar diyor
Ekomarketim.cpmda prima 2numada 90lo 55tl ben aldım iki günde geldi
Bime 4 Ekimde fanlı ısıtıcı gelecekmiş 60 tl bebek odası için kullanışlı olur mu ki doğal gazın yetersiz geldiği havalarda 🤔
Joker de bütün bebek bezlerinde 15 ine kadar %32 indirimde prima primum care aldım 92 li 59 liraydı
Şimdi süt sağma makinelerine bakıyordum. Geçen ebebek de 400 liraydı. Civilde 450 ydi. Bugün jokerde 297 lira benim kullanıp memnun kaldığım marka. Lansinoh 2 in 1.
Kızlar hm de indirim var %50 süper ürünlere indirim yapılmış.Stok çabuk tükeniyor acele edin.
Katia&Bony de hamile yüksek bel külotlarda indirim var tanesi 4,90₺ düşmüş en ucuz çamaşir fiyatlarinin bile 3te 1ine geliyor ihtiyacı olan arkadaşlara duyurulur 👍🏻
Ben aldım hm den birşeyler nasıl resim yükleniyor size atayım bide 150 TL üstü ücretsiz kargo ben şöle bir açığını yakaladım hm nin 150 liraya tamamlayıp 1033 kodunu girdim sonra almıycağım ürünü çıkardım hala ücret sizde durdu kargo ödemeye devam et dedim ve kargo ücretsiz aldım 😆