minik_fasulyem_ zaten o hemşireler ilk gün sıkıyo ya göğüs ucunu acayip agırıyo😂ama demek istediğim bebek inşallah hemen göğüs ucunuzu kavrarsa bi sıkıntı olmaz 🙏🏻🙏🏻♥️♥️İnşallah güzelce emzirirsiniz sonrasında🤗
Depend
Can-Canan amin Allah ikinizede uzun ömür versin ❤️
Seydaktepe aldım canım bir paket yeterliymiş sonra ped kullanacak kadar azalıyormuş kanama
Can-Canan biz yolu yarıladık canım yarada olsa emzirmek zorundayım geçen gün çığlık attım resmen eşim korktu agzından alamıyorumda çektimki kanıyor ucu parça parça olmuş bir yandan oglum aglıyor agzından aldım diye bir yandan ben eşim mendille gözlerımı siliyor bu kadar agrıdıgını tahmin etmiyordum dedi inanman için aglamam mı gerekti dedim 😁
Badevehande kaç haftalıksın hiç korkma çatın müsaitse her türlü yaparsın ☺️
Bende dün ebebekten baktım depend e. Bununla ilgili yorum arıyordum tam zamanında acilmis konu 😊 zaman zaman indirim oluyor. 32+3 olduğum için biraz daha araştırmak istedim. Gogus ucu kremi için de lansinoh aldım bakalım. Bir de göğüs pedleri 🙈
Badevehande bende sezaryen oldum ilk iki gun hastanedeki bezleri kullandim sonra pede gecdim fazla kanama yok kullanilan ilaclarda kesiyor
minik_fasulyem_ ah bu erkekler hiçbirşeyden habersiz herşeyi bilir havaları beni öldürüyor😅
Meryemabf 31+2 çatı muayenesine çok var ama yaraların geç iyileşmesinden korkuyorum aşağısı idrar büyük abdest biraz enfeksiyona yatkın bir yer 😕
Tugba1234 öyle mi herkeste farklı demekki
Badevehande aynen 😂🌸
Sez19 göğüs pedi almadım ben bebek temizleme pamuğu işimi görür bence😊
Badevehande ben hasta bezi aldım aynı işlev diye 🤷🏻♀️😂
Badevehande sezeryan olucaksan aşırı kanaman olmaz pedler işini görüyor ben aldım depend ama kullanamadım duruyor evde 😒
Badevehande ilk doğumumda kullandım sezaryen olmama rahmen çok kullanşlı oldu benim için. 2 gün kullanabildm ama hiç bi sızıntı v.s olmadı.
Badevehande canım o külot gibi mi yoksa hasta bezi mi normal
A_S_K evet zaten hasta bezi sayılır 😂
deletedmom832 Allah bilir ben sezeryan istiyorum ama bakalım bebeğim geri gelirse beklerim belki çatım müsaitse normal doğururum ama her türlü ilk çıkınca hasta bezi takacam taşmasın diye lohusa takımım batmasın
EbruCnr yetti mi bir paket canım
2cocukannesiiii kilot gibi sanırım açmadım canım ama resimde öyle görünüyor