Badevehande sadece 2 , 3 tane kullanabildim. Sezaryen doğum yaptığım için dikişlerin üstünün kapanmanası gerektiğini söyledi doktorum. Zaten çok kanama olmadığı içinde normal pede geçtim
    EbruCnr kanamadan ziyade rahatlık açısından aslında aldım hamile kilodumda var uzun ped alırım tabi
      minik_fasulyem_ katı kakao yağı iyi geliyor muş diye duydum lansinoh ta alıcam ama bunuda alıp kullanırım diyorum çok kötü bi acı ya geçmiş olsun sizde deneyin isterseniz inşallah bir faydası olur 😊
        Badevehande depend tavsiye etmem acikcasi kanama azda olsa cokda olsa insan pijamasini zor indirip kaldiriyor yanlardan acilip kapanan hasta bezleri daha mantikli 😀😀 ve hastanede doktorum bana dikisin onunu kapatacak sekilde bez kullanma ped kullan dikislerin hava almasi gerekiyor dedi dependin icinde kalmamali
          Badevehande kişiden kişiye değişiyor bnce ya 38+3 olduk hala çok şükür karnım hala aynı gram çatlak yok anneye flnda benzemio bu durum değişik bnce kendi annem çok çatlamış mesela bnde bişi yok nemli tutmak önemli sanırım bn hergun sbh aksm duş aliorum hicbiseyde sürmedim catlamasn die 😊