Kubraaas bende dikkat ediyorum ama insanin aklina geliyo yinede. Tesekkurler bilgi verdiginiz icin
Toksoplazma!
Nigdelianne benim doktorum zaten kendisi yapti da bisey cikmadi ama o zaman 7. Hafadaydim. E sonralardan alinirsa nasil anlasiliyo acaba belirtisi falan oluyo mu
Nigdelianne yarın kontrolum var bı doktorumla konuşayım teşekkür ederim canım 🙏
Yoginibryr ben yaptırdım negatif çıktı geçirmemişim o yüzden aşırı evhamla geçiyor hamileliğim. Onu mu yesem bunu mu yesem yok bu sirkeyle yıkanmamıştır, acaba bu et az mı pişmişti? 😀 hastalık hastası oldum.
Minikmucizem_ olmuyor bana da 4. Hafta da yaptılar 22. Haftada ben tekrar yaptırmak istiyorum diye söyledim yaptılar
Mutire devlette de yapılıyor yani bana devlet yapmıştı
Haticeyildiz
Sghslove Sizin negatif çıkmış ne güzel.Ben olup olmadığını bile bilmiyorum .Endişelenmeyin bir şey olacağını sanmıyorum 😊
Sghslove Sizin negatif çıkmış ne güzel.Ben olup olmadığını bile bilmiyorum .Endişelenmeyin bir şey olacağını sanmıyorum 😊
@Sghslove aynı durumdayım geçirmemişim her ay kan veriyorum testi yineliyorum kedim var 2 tane o yüzden daha dikkatli davranıyorum
Nagihann23 benim de köpeğim var bende verdim daha geçen gün korkup sağlıkla doğuralım inşallah
Yoginibryr canim ben yaptırdım bende sonuclar negatof cikti bagisiklogim yok o yuzden et balik tavuk dokunmam iyice pismedikce yemem yasak salak sosis sucuk yasak hayvanlarla temas etmem yasak ozellikle kedilerle bi arkadasimda pozitif cikti bebegine bulasma ihtimaline karsi 10 haftalik tedavi verdiler ne yazikki aldirdi...
Ikili test yaptirdinmi aorun olsaydi ordada cikardi bence icini ferah tut bu saatten sonra sagliklidir. Cunku belli ederdi kendini dedi doktorum
Ikili test yaptirdinmi aorun olsaydi ordada cikardi bence icini ferah tut bu saatten sonra sagliklidir. Cunku belli ederdi kendini dedi doktorum
Yoginibryr bu sorunda ilk 3 ayda oluyor zaten 3 ayda bebek kapmiyorsa sonradan kapmiyor gelisim asamasinda dikkat ediliyor
@Sghslove amin inşaAllah 🤲🏻
Yoginibryr kötü düşünmeyin sağlık ocağında yapılıyor bu test Ler yarın gidinnyaptirin isterseniz
Ben 20 sene sokak kedilerine koruyuculuk yaptım ailemle birlikte yaralarindan bebek.kedilerin annesi olmayanlara annelik yapıp kakalarini pamukla yaptırırsın çok şükür hiç bulaşıcı bı durim.olmamis testlerde hep temizdi ki bende kedi ve köpek alerjisi bile vardı demem.o ki bu hamilelik.insani pimpirikli yapıyor hiç sitres yapmayin yarın sağlık ocağına gidin yaparlar
mervekrkkc Bağışıklığım olabilir belki çocukluğumdan beri hayvanlarla temas halindeyim.İkili test yaptırmıştım bir sorun çıkmamıştı.Umarım bir sıkıntı yoktur.Teşekkürler.🙏🏾
mervekrkkc Öyleymiş.Umarım bir sıkıntı yoktur internette görme kaybı psikomotor gelişiminde geri kalma falan görünce panikledim.
Yoginibryr benden de ilk doktorum istememişti ama 13-14 . Haftalarda yaptırdım diğer doktorum istedi Allah'ın izniylebir şey olmaz inşallah evham yapmayın ya da isterseniz yaptırın içiniz rahat eder kandan bakılıyor