Merhabalar ben 21+5 haftalığım ama 7 kilo aldım bu durumdan rahatsızım aşırı bir yememde yok ama neden çok alıyorum benim gibi olanlar burdamı😢
Birden kilo almaya başlama
Bence mide bağırsak sistemimiz yavaşlıyor oyuzden de normalden daha çok kilo alıyoruz 😒
Serenty allahtan çok belli olmuyor bide olsa hep komplekse girerdim mide arısıda cabası😢
Nihal1991 aynı bende aşırı yemem olmadığı halde çok kilo aldım almaya da devam ediyorum 52 kiloyla hamile kaldım şua n 74 kiloyum 😣
Senazencir uww sende almışın ben 57 ile kaldım 64-65 in dışarı çıkmak bile istemiyorum😢
Nihal1991 ama maşalşah diyeyim gören hiç kilo almamışsın diyip şaşırıyor iç karın geniş heralde benim allahtan doğuma az kaldı 22 kilo aldım 25 olmadan doğursaydım😀
23+6 dayım 10 kılo aldımm canım yanı senden vahımım 🤩 bende takıyorum elımde dııl ama bebegım saglıklıysa ınan umrumda degıl dusuncesındeyım
Nihal1991 bende 29 +4 um biranda kilo aldim 6 kilo birden 74 kiloyum ve nedense istahim açıldı bu aralar aliyoruz kilo napalım bende alismaya çalışıyorum 😕
Nihal1991 ben 25. Haftamda 9 kilo almistim iki ayda 6-7 kilo almistim. Sonrasinda yavasladi. Doguma 17-18 kilo alarak girdim. Kirkim cikmadan 10 kilosu gitmisti. Suan uc ay oldu 5 kilom kaldi ve sutum olsun diye yediklerime cokta dikkat etmiyorum sadece tatliyi cok yemedim hamilelikte ve sonrasinda. Bebegin saglikliysa aldigin kilolari cokta dusunme derim. ( tabi senin sagligin icinde fazla kilo almamak lazim ;) )
Serenty bende aynı kalabalık ortamda bile geliyor gazım açık ortamda yap kaç ama kapalı ortamda kaçma şansımızda sıfır neyse iyi götü bitircez bugünleri 😂👍
Senazencir banda öyle diyorlar ama inş çok almayız yinede😢
gurcem benimkide saglıklı şükür yaa ben karında yana dogru genişiliyorum karnım minnak çok erkek olmasına yoruyorum
Senazencir kaç haftalıksın canım. Bende çok fazlayım da 🙄🙄
Nihal1991 😂😂 ne zor oluyoe değil mi, rahatlayamamak 🙈🙈😄😄
Esesen yoo çikolata yiyorum çünkü benim ogluşum tatlıyı çok seviyo 😂annesi gibi o kıpırdadıkça hoşuma gidiyor bende yiyorum ama çok abartmıyorum abartsam şekerim düşük çıkmaz bakınca🤨
Elif_murat ee napim mecbur çok belli oluncada lagım koktu öf diyorum 😂😂😂dikkat çekmiyorum😉
Serenty güzel valla tavsiye ediyorum açık havada üstünede kalmıyor😂