Serenty bende aynı kalabalık ortamda bile geliyor gazım açık ortamda yap kaç ama kapalı ortamda kaçma şansımızda sıfır neyse iyi götü bitircez bugünleri 😂👍
    gurcem benimkide saglıklı şükür yaa ben karında yana dogru genişiliyorum karnım minnak çok erkek olmasına yoruyorum
    Nihal1991 meyve mi çok tüketiyorsun? Ben öyle kilo alıyormuşum meğer 27. Haftada meyve yemeyi azalttım baya şuan 31. Haftadayım yarım kg aldım meyveyi azalttığımdan beri
      Esesen yoo çikolata yiyorum çünkü benim ogluşum tatlıyı çok seviyo 😂annesi gibi o kıpırdadıkça hoşuma gidiyor bende yiyorum ama çok abartmıyorum abartsam şekerim düşük çıkmaz bakınca🤨
        Nihal1991 bende 21+4 canım bende 8 kilo almışım aynen dediğin gibi iştahım artsa diyecemki tamam almam normal ama yemem hamile kalmadan önceki gibi ama yine de aldım
          Nihal1991 😂😂 artık kocam bile yapta rahatla diyor zavallim.iyi ki diyorum hemen çocuk yapmadik adam yoksa hep beni böyle hatirlayacakti.
            Serenty ahahah benim ki artık anlıyo garibim kaçıyo yanımdan bide haklıymışım gibi trip attı üstte çıkıyorum😂😂
              Nihal1991 e daha ne çikolata yiyorum diyorsun😂 meyve ye hiç değilse sağlıklı😂 o şekerle şeker yüklemesi aynı değil işte ben şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı ama normal şekerim düşüktü. Öyle değil işte bu şeker işi
                Bende bugün itibariyle dışarıda yemeği bıraktım 22.haftadayım ama 8 kilo aldım başta diyetisyene gittim bıraktım pişmanım😢 Daha sağlıklı beslenicem bugünden sonra