Serenty allahtan çok belli olmuyor bide olsa hep komplekse girerdim mide arısıda cabası😢
    Nihal1991 ama maşalşah diyeyim gören hiç kilo almamışsın diyip şaşırıyor iç karın geniş heralde benim allahtan doğuma az kaldı 22 kilo aldım 25 olmadan doğursaydım😀
      23+6 dayım 10 kılo aldımm canım yanı senden vahımım 🤩 bende takıyorum elımde dııl ama bebegım saglıklıysa ınan umrumda degıl dusuncesındeyım
        Nihal1991 bende 29 +4 um biranda kilo aldim 6 kilo birden 74 kiloyum ve nedense istahim açıldı bu aralar aliyoruz kilo napalım bende alismaya çalışıyorum 😕
        Nihal1991 ben 25. Haftamda 9 kilo almistim iki ayda 6-7 kilo almistim. Sonrasinda yavasladi. Doguma 17-18 kilo alarak girdim. Kirkim cikmadan 10 kilosu gitmisti. Suan uc ay oldu 5 kilom kaldi ve sutum olsun diye yediklerime cokta dikkat etmiyorum sadece tatliyi cok yemedim hamilelikte ve sonrasinda. Bebegin saglikliysa aldigin kilolari cokta dusunme derim. ( tabi senin sagligin icinde fazla kilo almamak lazim ;) )
        Serenty bende aynı kalabalık ortamda bile geliyor gazım açık ortamda yap kaç ama kapalı ortamda kaçma şansımızda sıfır neyse iyi götü bitircez bugünleri 😂👍
          gurcem benimkide saglıklı şükür yaa ben karında yana dogru genişiliyorum karnım minnak çok erkek olmasına yoruyorum
          Nihal1991 meyve mi çok tüketiyorsun? Ben öyle kilo alıyormuşum meğer 27. Haftada meyve yemeyi azalttım baya şuan 31. Haftadayım yarım kg aldım meyveyi azalttığımdan beri
            Esesen yoo çikolata yiyorum çünkü benim ogluşum tatlıyı çok seviyo 😂annesi gibi o kıpırdadıkça hoşuma gidiyor bende yiyorum ama çok abartmıyorum abartsam şekerim düşük çıkmaz bakınca🤨