Böbrek genişlemesi 😢
nurcakir58
Canim sizi daha once neden sezaryana almadilar bes? Allah yardimcimiz olsun
Canim sizi daha once neden sezaryana almadilar bes? Allah yardimcimiz olsun
CicekGirayBysl peki doğuma gireceğiniz zaman kaç mm di
nurcakir58 evet sizinle konuşmuştuk galiba bu durumu allah yardmcınız olsun. Peki sizin bebeğiniz kız mıydı erkek mi
Karamelek- bende 37 haftalığım 9,5 mm diğeri 7 mm doktor haftaya Doğuma alıcak büyük ihtimalle
Feyzaselh sağlıkla kucagınıza alın inşallah. Peki bu durum hakkında doktorunuz ne dedi acaba?
Karamelek- şuan yapılabilecek bişey yok tabiki. Doğumdan sonra çocuk doktoru sıkı takibe alıcakmış. Böbrekler usg ile görüntülenicek. Çiş takibi yapılacakmış. Belki sünnet olabilir dedi. Bizde bekliyoruz
Karamelek- size ne dediler
Feyzaselh bana sadece şuan bsey yapılamayacağını dogduktan sonra kontrol edileceğini söyledi doktorum. İnşallah kendiliğinden geçer de gerek kalmaz 🙇
Karamelek- erkek ilk bebegimdi inannyazarken ağlayarak yazdim rabbim dusmanima bile vermesin
nurcakir58 çok zor seni çok iyi anlayabiliyorum benimde kaybım var acısı geçmiyor ama inşallah bebeğimi kucağıma alabilirsem az da olsa hafiflicek. Ben sezeryandan sonra 5.ayda hamile kaldm sen de en yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağına alıp bu zor günlerini unutursun inşallah 🙇
Bu böbrek genişlemesi sebebiyle mi kaybettiniz bebeğinizi. Allah sabırlar versin başınız sağolsun😥
nurcakir58 böbrek genişlemesi sebebiyle mi kaybettiniz bebeğinizi. Başınız sağolsun Allah sabırlar versin 😥
Bir de doktor bana böbrek genişlemesi down sendromu belirtisi olabilir dedi. Böyle Bi durum yaşayan var mu?
Birannegun sadece böbrek genişlemesine bakarak bu söylenmez diye biliyorum
23+3 deyiz bebeğimin sol böbreğinde 5 mm su toplaması var dedi detayli ulturosan da erkek bebeklerde genelde bu sorun oldugunu 15 mm ye kadar korkmamamiz gerektiğini söyledi ama insan ister istemez korkuyor. Umarim bi sıkıntı olmaz🙏
Birannegun tek bulgu böbrek genişlemesiyse eğer down göstergesi değil diye biliyorum.
Karamelek- canım bnde 29. Haftamda öğrendm 5mm olduğunu doktorum ürolojiye yönlendirdi üroloji doktoru baya korkuttu bni böbreğini kaybedebilirsn falan özele gidiyorum bide. Stent takılması lazım dedi 4.500₺ ücreti sonra 2 devlet bi özele daha gittim onlar izleme önerdiler büyüme devam ederse takılsın dediler. Diğer özeldeki doktor aynısı bnm eşimde de oldu dedi. sol böbreğindeyse sağına yatıcaksın bol bol su içiceksin küçülecektir dedi dediği gibide oldu 3 mm di en son