Ssss anne karnında tedavi olabileceğini bilmiyorum canm söylemedi hiç doktorum. Hararet yok simdilik bnde hiç olmadı
Saniyee inşallah öyle olur. Benim stresim daha çok ilk bebeğimi 30 haftada kaybettiğim için bunda da kaybetme korkusundan her şeyi fazlasıyla kafama takıyorum. Zaman geçse de bir an önce sağlıkla gelse meleklerimiz 🙇
Ssss hararet olunca ne oluyomuş bende ara ara oluyo
  • Ssss bunu yanıtladı.
    Karamelek- 28. Haftamda bebeğimin böbreklerinin biri 10 biri 8 mm 14 Ağustos’ta Doğum yaptım ertesi gün kontrol yapıldı sadece bir böbrek 6 mm e kadsr gerilemiş diğeri normale dönmüş tekrar kontrol edilecek ama doktor büyük ihtimal o da normale dönecek dddi. Gebeliğim boyunca içim içimi yedi moralim bozuldu ama sonuç Doğumda geçer dediler ve geçti. Kendini üzme çok büyük degil sınırda bile degil. Doğumda geçecektir ya da doğana kadsr karnında küçülmeye başlar
      CicekGirayBysl içime şu serptin çok teşekkür ederim. İnşallah daha fazla ilerlemez ve doğumda geçer
      Karamelek- doktor korkulacak bişey yok dediyse yokdur benim bebeğimin aşırı buyumusdi yavrumun suyumda 38haftada bitmek üzereydi aldılar sezeryanla korkutmak istemem Suzi sezeryanla doğum yaptım bebeğim vefat etti 3ay oldu 3ay daha beklicem tekrar bevlbek istiyorum biraz beklemem gerekiyi rabbim hiç birinize evlat acısı yasatmasun
        Saniyee
        Heraretin olmasi bobrekle bagli ola bilecegini biliyorum 37+1, 37+2, 37+3 boyle oldugunda biraz tehlike yaratiyo. Boluca su tuketib tez tez tovlete getmekde fayda var. Bendede ara sira oluyodu
          Ssss canım bende değil bebeğimde var büyüme
          • Ssss bunu yanıtladı.
            nurcakir58
            Canim sizi daha once neden sezaryana almadilar bes? Allah yardimcimiz olsun
            Saniyee
            Benim bebegimin her iki bobreklerinde var amma asiri deyil. Kendimde de sag bobreyimde var
            Ozge3747 Aaa benim kendimde canım kusura bakma bebekte yazdığına dikkat etmemişim, ben de diyorum nasıl bu kadar fark olabilir.. umarım bir sıkıntı yaratmaz bebeğine allah sağlık versin canım
            Karamelek- bende 37 haftalığım 9,5 mm diğeri 7 mm doktor haftaya Doğuma alıcak büyük ihtimalle
              Feyzaselh sağlıkla kucagınıza alın inşallah. Peki bu durum hakkında doktorunuz ne dedi acaba?
                Karamelek- şuan yapılabilecek bişey yok tabiki. Doğumdan sonra çocuk doktoru sıkı takibe alıcakmış. Böbrekler usg ile görüntülenicek. Çiş takibi yapılacakmış. Belki sünnet olabilir dedi. Bizde bekliyoruz
                Feyzaselh bana sadece şuan bsey yapılamayacağını dogduktan sonra kontrol edileceğini söyledi doktorum. İnşallah kendiliğinden geçer de gerek kalmaz 🙇