Kizlar ikinci kizimida dogdum su an 50 günluk sorulariniz varsa cevaplayabilirim
2. Dogumum sorulariniz varsa...
Normalmı sezeryanmi
Mervealya18 😂 fix sorumuz
Gagacim Kesinlikle😊😂en merak ettiğimiz😂ne önemi varsa sanki😂😂
Mervealya18 ikiside normal oldu neden bilmiyorum ilkimde sonrasi bir kabustu ikincide masallah sanki dogum yapan ben degilim
Sedef65 normal Doğum olacak ama bebeğin aşağıya inmesi için yürüyüş harici ne yapabilirim ? 37/4 haftalığım
Mervealya18 size en buyuk tavsiyem suan butun doktorlar acele ediyorlar yatis veriyorlar kabul etmeyin sancinizin kendisinin gelmesini bekleyin ne kadar gec olursa olsun b3n ilkimde 2 paket suni sanci aldim 2. De hastaneye bebek hazmeye indiginde gittim suni sanci almadim
Mervesezentosun merdiven yuruyusten bin kat daha iyi ikinci evim 3. Katta ilk kizimda 4 yasinda surekli ona bakmak icin gumde 20 defa inip cikiyordum ilk dogumumdan bin kat daha kolay oldu suni sanci bile almadim
Sedef65 teşekkür ederim 🙏🏻
Mervesezentosun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kolay dogum nasip etsin
Mervesezentosun birde hurma ye 3 tane gunde. Hurma sayesinde bana 2 dikis tek dustu
Sedef65 onu yapıyorum ama bebeğe faydası yok
Sedef65 amiiiin 🙏🏻
Sedef65 bu biraz ilkini normal dogurdugunuz icin oluşan gevşeme ve genislemeden de kaynaklı. 3.yü dogururken belki 2.kadar bile acı hissetmezsiniz.