• Doğum
  • 2. Dogumum sorulariniz varsa...

Sedef65 bi an postu açanin bn olduğunu sandim bu kadar benzer hikayemiz aynen katiliyorum suni yiyen biri olarak
    Myisland ben de ilkimde oyleydim cok ikinmak icin kendimi zorladim ikincide sadece beni sandalyeye aldiklarinda ikindim cok relax ol sakin ol evet biraz zor ama birde benim bu defaki ebem cok iyiydi surekli idrar yaptirdi ikinmaya gerek kalmadan o idrar bebeyin kaymasina neden oldu
      Nursema25 ama ebe ve doktorda cok onmli benim 2. De ebem cok tecrubeliydi
      Nursema25 suni sanci insana nefes bile aldirmiyo ama kendi sancin bir durup bir basliyo en azindan bi nefes aliyorsun
      Sedef65 merhaba ikinci doğumda dikiş daha az olur diyolar doğru mu
      Sedef65 bende sandalyede ikindim sadece ama beceremedim ilk ikinmayi biraz sancıları boşa harcadım sonra Allah c.c yardim eddi öyle yaptım. Idrar meselesini bilmiyordum canım teşekkürler
        Sedef65 canim benim 10 aylik kizim var ve ilk dogum ardindan Hemen hamile kaldim suan 28 haftalik gebeyim sorum su ilkinden daha kolaymi oluyor 2.dogum yapmak ?
        Sedef65 canim sezeryan dogumsa uzanirken uzun sure saga sola agrin oluyormu benim iç dikisime temiz dedi iyi dedi 1 aylik olcam ama saga sola yatarken bazen agriyor normalmi acba doktor iyi dedi ama
          Myisland ben de idrar i ilkimde bilmiyordum ikinci dogumumda ebem surekli bez koyup yap dedi hic tutma dedi cook faydasi oldu
            Gizem_miros yok canim ikiside normal dogum ama eltim sezeryan ona sordum o diyo benim de bicak batarmis gibi agrim oluyo ozellikle usuttugumde diyo