• Doğum
  • 2. Dogumum sorulariniz varsa...

Mervesezentosun merdiven yuruyusten bin kat daha iyi ikinci evim 3. Katta ilk kizimda 4 yasinda surekli ona bakmak icin gumde 20 defa inip cikiyordum ilk dogumumdan bin kat daha kolay oldu suni sanci bile almadim
    Zumer ewet dogru ama saat kisaliyo sadece sanci yine ayni sanci ilk dogumum 26 saat surdu 2. 7 saat sanciyla beraber tabi
      Sedef65 bu biraz ilkini normal dogurdugunuz icin oluşan gevşeme ve genislemeden de kaynaklı. 3.yü dogururken belki 2.kadar bile acı hissetmezsiniz.
        Sedef65 merhaba rabbim evlatlarınızla birlikte hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
        Benimde 2. Hamileliğin bu. Ilkini normal yapmıştım zor olmamasına rağmen yinede korkuyorum ikinmada zorlamıştım tek. Bana bi önerin var mı?
          Sedef65 bi an postu açanin bn olduğunu sandim bu kadar benzer hikayemiz aynen katiliyorum suni yiyen biri olarak
            Myisland ben de ilkimde oyleydim cok ikinmak icin kendimi zorladim ikincide sadece beni sandalyeye aldiklarinda ikindim cok relax ol sakin ol evet biraz zor ama birde benim bu defaki ebem cok iyiydi surekli idrar yaptirdi ikinmaya gerek kalmadan o idrar bebeyin kaymasina neden oldu
              Nursema25 ama ebe ve doktorda cok onmli benim 2. De ebem cok tecrubeliydi