• Doğum
  • 2. Dogumum sorulariniz varsa...

Sedef65 normal Doğum olacak ama bebeğin aşağıya inmesi için yürüyüş harici ne yapabilirim ? 37/4 haftalığım
    Mervealya18 size en buyuk tavsiyem suan butun doktorlar acele ediyorlar yatis veriyorlar kabul etmeyin sancinizin kendisinin gelmesini bekleyin ne kadar gec olursa olsun b3n ilkimde 2 paket suni sanci aldim 2. De hastaneye bebek hazmeye indiginde gittim suni sanci almadim
      Mervesezentosun merdiven yuruyusten bin kat daha iyi ikinci evim 3. Katta ilk kizimda 4 yasinda surekli ona bakmak icin gumde 20 defa inip cikiyordum ilk dogumumdan bin kat daha kolay oldu suni sanci bile almadim
        Zumer ewet dogru ama saat kisaliyo sadece sanci yine ayni sanci ilk dogumum 26 saat surdu 2. 7 saat sanciyla beraber tabi
          Sedef65 bu biraz ilkini normal dogurdugunuz icin oluşan gevşeme ve genislemeden de kaynaklı. 3.yü dogururken belki 2.kadar bile acı hissetmezsiniz.
            Sedef65 merhaba rabbim evlatlarınızla birlikte hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
            Benimde 2. Hamileliğin bu. Ilkini normal yapmıştım zor olmamasına rağmen yinede korkuyorum ikinmada zorlamıştım tek. Bana bi önerin var mı?
              Sedef65 bi an postu açanin bn olduğunu sandim bu kadar benzer hikayemiz aynen katiliyorum suni yiyen biri olarak