Dilan30
Kesinlikle doğumu tetiklemiyor korkmayın 36 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum fazla bir acısı da yok
    Rbia_atkn hadi inşallah korkuyorum valla tetikler diye henüz Doğuma hazır değilim 😁
    Kızlar açılma sonrası gelen kahve rengi lekelenme kaç gün sürüyor bilen var mı? Salı muayene oldum bugün yine hafif adetin son günü gelen lekelenmeden gelmiş
    MerveAksu
    Dilan30#5876035
    38+1 oldk hala birsey yok nişanım felanda geldi yani beklemekteyim 😂
      Dilan30 hamile kalana kadar kadın doğumun yolunu bırak k sını bilmezdim araştıra araştıra doktoruma sora sora geldim bu haftaya kadar 🤭😀
        Dilan30 kendinizi kasarsanız acı hıssedersiniz. Bende 37. Haftamda Çatı muayenesi oldum hıc kasmadım kendımı hıc acı hıssetmedım. Daha sonra kanama falan da olmadı
          Dilan30 ben o konularla pek meşgul değildim şöyle değildim dikkatimi çeken ilgilenen biri değildim oyüzden bilmezdim. Bi adet ağrım çok fazla olduğunda dayanamazdım iğne vurdururdum acile gidip okadar 😀😀😀
            Çatı muayenemi oldum. Yani çok acımadı az bir acı oldu. Arkasından da leke gördüm. 1 cm de açılma var dedi ama henüz Bebek kanal da değilmiş haftaya Doğum olabilir 🤗
            Seda05 işte şimdi mecbur öğreniyorsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏