Dilan30 36+2 bugün oldum bende habersizdim olacagimdan nstye girdim sancım çıkınca doktor bi bakalım dedi bende bi umut tekrar karnından bakacaksiniz demi dedim hayır alttan bakıcam canım dedi bi gerildim bi gerildim tamam geliyorum 5 dk dedim. Odadan çıktım eşimin yanına gittim o biraz sakinleştirdi tuvalete girdim çıktım tekrar gittim doktorun yanına. Burda okuduklarım beni o kadar germişti ki anlatamam. Evet biraz acıdı ama biraz yani oyle öldüm bittim olmadi zaten acikligim olmadığını anlayınca çok da zorlamadi beni sonrasında 2 3 dk bi agrım oldu yürüdüm biraz ve geçti şimdi iyiyim bi sorun yok kendini kasma kastikca daha çok acicak eminim ben sedyeye uzandigimda acimicak kendini serbest bırak diye kendimi gevsetmeye çalıştım
    Dilan30 bu cumartesi günü kontrolüm var belki nstde sancım çıkmıyo diyede bakmayabilir yani sorucam baksın ona göre karar verilsin normal diyor ama bakalım normal olcakmı
      Beklenenan inşallah sakin olurum. Ama sağolsunlar arkadaşlar çok rahatlattı beni dün geceden beridir 🙏
      Seda05 sancıya göre bakılmaz diye biliyorum. Normal Doğum yapabilir misin diye kemik yapısına bakılıyor.
        Dilan30 sağol canım bilgilendirdiğin için bilmiyordum ilk gebeliğim olduğu için biraz uzağım böyle konulara ☺️
          37+5 benmde bugğn catı muaynesi oldum acıklıgım varmıs hatta bugün yarın dogurursun güzel hersey dedi 2. Gebeligim ilkindede bundada hissetmedim kendimide kasmadım hatta catımdan dolayıda doktorm dogumun kolay olucak dedi bakalm😊
          Bende cumartesi olucam cati muayenesi 36+5 oluyor o gun. Acikligi olanlar vajina bolgenizde agri sanci bisey hissediyo musunuz ? Benim 2 gundur ara ara ama sık sık vajinama sanci giriyor bebek kimildadiginda dahada cok oluyor
          hilal_2323 o zaman siz isteyin. Çünkü çatı kemiğinizin genişliğine göre normal doğum yapıp yapamayacağınızı söylüyorlar.
            Dilan30
            Kesinlikle doğumu tetiklemiyor korkmayın 36 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum fazla bir acısı da yok
              Rbia_atkn hadi inşallah korkuyorum valla tetikler diye henüz Doğuma hazır değilim 😁
              Kızlar açılma sonrası gelen kahve rengi lekelenme kaç gün sürüyor bilen var mı? Salı muayene oldum bugün yine hafif adetin son günü gelen lekelenmeden gelmiş
              MerveAksu
              Dilan30#5876035
              38+1 oldk hala birsey yok nişanım felanda geldi yani beklemekteyim 😂
                Dilan30 hamile kalana kadar kadın doğumun yolunu bırak k sını bilmezdim araştıra araştıra doktoruma sora sora geldim bu haftaya kadar 🤭😀
                  Dilan30 kendinizi kasarsanız acı hıssedersiniz. Bende 37. Haftamda Çatı muayenesi oldum hıc kasmadım kendımı hıc acı hıssetmedım. Daha sonra kanama falan da olmadı
                    Dilan30 ben o konularla pek meşgul değildim şöyle değildim dikkatimi çeken ilgilenen biri değildim oyüzden bilmezdim. Bi adet ağrım çok fazla olduğunda dayanamazdım iğne vurdururdum acile gidip okadar 😀😀😀