Bende cumartesi olucam cati muayenesi 36+5 oluyor o gun. Acikligi olanlar vajina bolgenizde agri sanci bisey hissediyo musunuz ? Benim 2 gundur ara ara ama sık sık vajinama sanci giriyor bebek kimildadiginda dahada cok oluyor
hilal_2323 o zaman siz isteyin. Çünkü çatı kemiğinizin genişliğine göre normal doğum yapıp yapamayacağınızı söylüyorlar.
    Dilan30
    Kesinlikle doğumu tetiklemiyor korkmayın 36 haftadan beri çatı muayenesi oluyorum fazla bir acısı da yok
      Rbia_atkn hadi inşallah korkuyorum valla tetikler diye henüz Doğuma hazır değilim 😁
      Kızlar açılma sonrası gelen kahve rengi lekelenme kaç gün sürüyor bilen var mı? Salı muayene oldum bugün yine hafif adetin son günü gelen lekelenmeden gelmiş
      MerveAksu
      Dilan30#5876035
      38+1 oldk hala birsey yok nişanım felanda geldi yani beklemekteyim 😂
        Dilan30 hamile kalana kadar kadın doğumun yolunu bırak k sını bilmezdim araştıra araştıra doktoruma sora sora geldim bu haftaya kadar 🤭😀
          Dilan30 kendinizi kasarsanız acı hıssedersiniz. Bende 37. Haftamda Çatı muayenesi oldum hıc kasmadım kendımı hıc acı hıssetmedım. Daha sonra kanama falan da olmadı
            Dilan30 ben o konularla pek meşgul değildim şöyle değildim dikkatimi çeken ilgilenen biri değildim oyüzden bilmezdim. Bi adet ağrım çok fazla olduğunda dayanamazdım iğne vurdururdum acile gidip okadar 😀😀😀
              Çatı muayenemi oldum. Yani çok acımadı az bir acı oldu. Arkasından da leke gördüm. 1 cm de açılma var dedi ama henüz Bebek kanal da değilmiş haftaya Doğum olabilir 🤗
              Seda05 işte şimdi mecbur öğreniyorsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏