Meltemp Mono sağlıkta Hasan ulaş Başyurt doktorum 3500 tl ona ödedim . Hastaneye de 3250 tl ödeyeceğim . Anlaşmalı olduğu 5-6 hastane vardı bende onu seçtim
    Faizecakal aynn bn ilk gittiğimde 45 muayne ucretiydi doğum 1.500 du şimdi ise 1.900 dediler bn şok yılbasina kadar cikmicak dediler bide
      Bende Can hastanesine gidiyorum 3500 dediler doğum için kasımda doğum yapıcam zam gelirse bilmiyorum ayrıca +500 epidural isterseniz sezeryanı sormadım bilmiyorum
      Happymamizmir fiyatlarınız hakkında bilgi istesem bizim hastanede fotoğraf çekimi yokmuş
      Selinish_ merhaba hasan bey doğum için bir sey dedi mi? Sezeryan mı normal mi olacak? Ben de ona gidiyorum nerdeyse çoğu dogumları sezeryan olunca aklıma takıldı..
        Happymamizmir Ben Medicalpark Hastanesi’nde doğum yaptım.Dışarıdan fotoğrafçı ve organizasyon getiremiyorsunuz malesef.Sizin odayı süslemenize de izin vermiyorlar.Sadece ikramlıklarınızı,hediyelerinizi koyabiliyorsunuz.
        Hastane keçeden kapı süsü gelip takıyor kapıya.Bir de lohusa şerbeti,lokum ve kuru pasta getiriyor birer tabak.
          Meltemp evet pahalı 😔 yakın hastane olsun istedik , doktorumdan da memnunum . Sanki hiç masrafımız yokta 🤦‍♀️
            Okeskinol kaç haftalıksın canım ? 30. Haftada doktora ödeme yaptık . Hastane Doğum ücretleri olan bir klasör verdiler . Sezaryen ve normal Doğum arasında hiç bir fark yok diyebilirim . Bircan göker, kurumsal pazarlama uzmanı var 28 haftalık olduysan odasına git canım seni bilgilendiriyor