Faizecakal tatlim bende özel hayata gidiyorum 1.900 olmuş doğum muane 65 tl olmuş
İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ
Meltemp
2018 de çınarlı doğum hastanesinde 2.500 liraya doğum yaptım. Hastaneden de, tüm ekipten de memnunum. Nasipse yine orda doğum yapacağım.
2018 de çınarlı doğum hastanesinde 2.500 liraya doğum yaptım. Hastaneden de, tüm ekipten de memnunum. Nasipse yine orda doğum yapacağım.
Esil35 bende cınarlıya gidiyorum hangi doktor sizin
Doktoruma 3,500 ödeme yaptım . Anlaşmalı olduğu hastanelerden medicalpark ı tercih ettik. Oda 3,250 istedi. Oda süslemesi hariç 🤦♀️
gulsenkonakli teşekkür ederim tavsiyen için canım ❤
Arkadaslar selam benım doktorum dışarıdan 3.000₺ ona ödüyoruz. Seçtiğimiz hastanede suit oda dahil 3.500₺ istedi. ( ben süsleme yaptırmıştım. O yüzden Hastanenin süslemesini istemedim. ) hastanenin doktoruna gidiliyorsa doğumlar 3.500-5000 arası. Ama doktor özel muayenesi ile anlaşılıyorsa 6.000-8000 buluyor.
Yavyumbebegim güngör tuncay sizin
Dilek_mucizesi zam kere zam vay be 🙄
Faizecakal aynn bn ilk gittiğimde 45 muayne ucretiydi doğum 1.500 du şimdi ise 1.900 dediler bn şok yılbasina kadar cikmicak dediler bide
gulsenkonakli kimdi doktorunuz
Aysmnv35 Ahmet Güler, hastane dışından😊
gulsenkonakli teşekkür ederim 😊
Dilek_mucizesi pes yani olmayan devlete mahkum
Bende Can hastanesine gidiyorum 3500 dediler doğum için kasımda doğum yapıcam zam gelirse bilmiyorum ayrıca +500 epidural isterseniz sezeryanı sormadım bilmiyorum
Happymamizmir fiyatlarınız hakkında bilgi istesem bizim hastanede fotoğraf çekimi yokmuş
Esil35 onur süleyman aldemire gidiyorum ben
Yavyumbebegim kaç haftalıksınız