Meltemp
2018 de çınarlı doğum hastanesinde 2.500 liraya doğum yaptım. Hastaneden de, tüm ekipten de memnunum. Nasipse yine orda doğum yapacağım.
    Doktoruma 3,500 ödeme yaptım . Anlaşmalı olduğu hastanelerden medicalpark ı tercih ettik. Oda 3,250 istedi. Oda süslemesi hariç 🤦‍♀️
      Ozlembjk yaaa öyle mi ne kadar uygunmuş memnun mu peki kuzeniniz hastane şartlarından doktor, ebe ve hemşirelerinden öğrenebilirmiyim 🙏🏻 😊
      Selinish_ hangi doktora gidiyorsun tatlım 💁🏻ödediğin 3500 den ekstra olarak mı 3250 TL daha istediler hastaneden onu anlayamadım 🙄
        Arkadaslar selam benım doktorum dışarıdan 3.000₺ ona ödüyoruz. Seçtiğimiz hastanede suit oda dahil 3.500₺ istedi. ( ben süsleme yaptırmıştım. O yüzden Hastanenin süslemesini istemedim. ) hastanenin doktoruna gidiliyorsa doğumlar 3.500-5000 arası. Ama doktor özel muayenesi ile anlaşılıyorsa 6.000-8000 buluyor.
        Meltemp Mono sağlıkta Hasan ulaş Başyurt doktorum 3500 tl ona ödedim . Hastaneye de 3250 tl ödeyeceğim . Anlaşmalı olduğu 5-6 hastane vardı bende onu seçtim
          Faizecakal aynn bn ilk gittiğimde 45 muayne ucretiydi doğum 1.500 du şimdi ise 1.900 dediler bn şok yılbasina kadar cikmicak dediler bide
            Bende Can hastanesine gidiyorum 3500 dediler doğum için kasımda doğum yapıcam zam gelirse bilmiyorum ayrıca +500 epidural isterseniz sezeryanı sormadım bilmiyorum
            Happymamizmir fiyatlarınız hakkında bilgi istesem bizim hastanede fotoğraf çekimi yokmuş