Bende Can hastanesine gidiyorum 3500 dediler doğum için kasımda doğum yapıcam zam gelirse bilmiyorum ayrıca +500 epidural isterseniz sezeryanı sormadım bilmiyorum
Happymamizmir fiyatlarınız hakkında bilgi istesem bizim hastanede fotoğraf çekimi yokmuş
Selinish_ merhaba hasan bey doğum için bir sey dedi mi? Sezeryan mı normal mi olacak? Ben de ona gidiyorum nerdeyse çoğu dogumları sezeryan olunca aklıma takıldı..
    Happymamizmir Ben Medicalpark Hastanesi’nde doğum yaptım.Dışarıdan fotoğrafçı ve organizasyon getiremiyorsunuz malesef.Sizin odayı süslemenize de izin vermiyorlar.Sadece ikramlıklarınızı,hediyelerinizi koyabiliyorsunuz.
    Hastane keçeden kapı süsü gelip takıyor kapıya.Bir de lohusa şerbeti,lokum ve kuru pasta getiriyor birer tabak.
      Meltemp evet pahalı 😔 yakın hastane olsun istedik , doktorumdan da memnunum . Sanki hiç masrafımız yokta 🤦‍♀️
        Okeskinol kaç haftalıksın canım ? 30. Haftada doktora ödeme yaptık . Hastane Doğum ücretleri olan bir klasör verdiler . Sezaryen ve normal Doğum arasında hiç bir fark yok diyebilirim . Bircan göker, kurumsal pazarlama uzmanı var 28 haftalık olduysan odasına git canım seni bilgilendiriyor
        ozgeya nasıl bir şey bu ya ☺️ Gerçkten çok kötü bir sistem ben kendim neden süsleyemiyorum onu anlamadım sırf bu yüzden medicalda doğum yapmam yani
          Selinish_ doktorumuzdan memnun oluşumuz arada bırakıyor zaten hepimizi 🙄 doğru söylüyorsun onca masrafımız var zaten bu fiyatlar ekstradan yoruyor maddi açıdan 🙄
            Meltemp ne yapalım oraya verirken başka yerden kısıyoruz . Daha alacağım bir sürü şey var hiç birini tamamlayamadım 🤦‍♀️
              Happymamizmir Açıkçası benim için çok önemli değildi.Zaten hastaneye gelecek insanım olmadığı için önemsemedim.Bir de doktorumdan aşırı memnundum o yüzden ben istemesem eşim bırakmazdı doktorumuzu.
              Ama tabi isteyenler için en azından kapı süsünü taktırsalar vs iyi olurdu.Biz yanımızda götürmüştük belki insiyatif tanırlar diye ama taktırmadılar.
                yade21 İlkay Topaloğlu doktorum canım. Aaa tüh çok şaşırdım şimdi. Neyse bakıcaz artık doktorumdan memnunum değiştirmem diye düşünüyorum ben. Birde hastane evimin dibi. Büyük kolaylık bana