İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ
mucizeninannesi35 teşekkür ediyorum ❤️
Meltemp benimde medicalparkta. Bana da 5000 dediler ama oda süslemesi vs dahil dediler canım. Acaba bir değişiklik mi oldu?
Gozdemalgac ben erken ödeme yaptım 4300 den zam gelmeden 1 hafta önce ama sadece doğum parası süsleme vs yok maalesef. 1 eylülden itibarende 5 bin oldu 🙄☺️
R_abia ben konuştuğumda yıl sonu için konuştuk 5000 dediler içine oda süsleme dahil dediler bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var konuşurum bakalım tekrar
- Düzenlendi
R_abia Gozdemalgac bende ağustosun son haftası konuştuğumda hiç bir şey istemedim ozaman fiyatı 4550 oluyor demişlerdi tabi 1 eylüle kadar ödersem o fiyattı. Bende ödeme yapmadım şimdi fiyata 5000 TL diyorlar zam gelmiş. Ödeme yapmamamdaki en büyük etkende şey oldu biz orada bayanla konuşurken emniyet mensuplarına muayenede %10 falan indirim yapıyorlar ama doğumda indirim yapamayacaklarını söyledi herneyse işte o anda odada telefon çaldı bayan arayan kişiye askeriyeye indirimli doğum ücretine 3450 dedi 😅 biz tabi eşimle sinir olduk askere indirim varda polise neden yok 🤯 😅 şaka bir yana aynı şartlarda doğum yapacak iki kişi arasında bukadar uçurum fiyat olması bize adil gelmedi aradaki fark 300 500 de değil 1100 TL az paramı. Bildiğin boşu boşuna fazladan 1100 TL ödeyecek olmak bize saçma geldi. Zaten hastanede herşeye ekstradan fazla paralar ödüyoruz ama bu aradaki uçurum doğum ücretleri bizi rahatsız etti. Doktorumuz Volkan beyden okadar memnunuz ki sanırım bu gidişlee sırf doktorumuzdan ayrılmamak için boşu boşuna fazladan para vereceğiz 🤦🏻♀️
Meltemp maalesef ücretleri gerçekten çok uçuk ama doktorları bence çok iyiler bende göze aldım yani doktorumdan başkasına güvenemicem gibi geldi. Bide riskli gebelik geçiriyorudum. Şükür sona geldim zaten. Zam muhabbettini duyunca erken ödeme yaptım zaten doğum eylül sonuna geliyor eylülün başında zam geldi 700 tl fark ödemektense diye 🤗 bu arada biz 4300 ödedik size gene fazla söylemişler 4550 diye neye göre söylüyorlar anlamadım şuan
espalp kızımda ona gitmiştim 8 ay 😊 çok efsane bi doktor. Ama biz Doğum için bilgi almaya 8. ayda gittik. Meğer o an doktor yoksa nöbetçi olan giriyormuş. Kendi doktorun gelmiyormuş. Benden önce Doğum yapıcak olan arkadaşımda orda Doğum yaptı doktoru gelmemiş nöbetçi olan yapmış 🤦🏻♀️ O yüzden aniden evime en yakın olan Avrupa cerrahi tıpı seçtim. Daha açılalı 1 hafta olmuştu. İlk Doğumu da ben yaptım. Doktorum adil beydi ben Doğum yaptıktan sonra Acıbadem’e gitti. Şimdi o olmadığı için Ege yaşama gidiyorum 😊
Kaderlihasan
Kaderlihasan
Bende volkan beyin hastasıyım ne kadar çok varmış hastası🥰☺️ Keşke özel sağlık sigortası olabilseydi kızlar 😕
Ben hastanenin süslemesini ve fotoğrafçısını istemiyorum dışarda da tercih edemiyoruz sanırım bilgisi olan var mı ?
Ben hastanenin süslemesini ve fotoğrafçısını istemiyorum dışarda da tercih edemiyoruz sanırım bilgisi olan var mı ?
Kaderlihasan ben de emin degildm nerede yapsam fiyatlar nasldr diye paylasım icin tesekkürler ☺
Meltemp bencede herşey pahalı ama doktorumdan memnunum. Birde hastahanenin tam teşekküllü olması açıkçası içimi rahatlatıyor. Özel muayeneye giden arkadaşlarım bu parayı sadece doktorun aldığını tam teşekküllü bir yere göre iyi olduğunu söylüyor. Sanırım bende doğumu sadece paradan ötürü başka yerde yapmayı göze alamam. Birde doğuma başka doktor filan gelir ben kendi doktorumu istiyorum açıkçası😊
Happymamizmir bende var canım çok şükür. 5500 tlye kadar doğumu karşılıyor. O yüzden gönlüm daha rahat tabi🤰🏻
Happymamizmir dışardan kabul etmiyorlar. Bizde bişey yapamıyoruz maalesef. Sadece kendi anlaştıkları 🤷🏻♀️
R_abia Evet canım bana 4550 dediler. Bende dedim ki benim zaten kimsem yok hastaneye gelicek eşimin işi nedeniyle hiç akraba yok anca bir kaç arkadaşımız var. Bir kaç kişi gelip ziyaret edecek diyede oda süsletip dünyanın parasını vermek istemedim. Sonra işte bayan bebeğimin isminin ne olacağını sordu söyledim neden soruyorsunuz bunu dediğimde ise odanın kapı süsünü isimli yaptıkları için sorduğunu söyledi ve bu bile fiyata dahil ki bana tasarımını sormuyor bile beğenip beğenmediğimi. bende ben onuda istemiyorum dedim zaten kendim dışarıdan en beğendiğim şekilde odası için yaptırdım. Diyorki ''diğer odalardan ayrılması için bebek odalarına yapıyoruz ama'' e kardeşim ozaman bedavaya yap koskoca medical park hastanesinin. Onuda istemediğimi ısrarla söyleyince belki ozaman 100 150 lira fiyat belki düşer ama kesin diyemem dedi. Saçma sapan kendilerince kuralları var.
Happymamizmir Volkan bey harika bir doktor çok çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum ❤️😊 va ayrıca evet canm dışarıdan hiç bir şey getiremiyoruz bir balon bile onuda sordum süs olacak hiç bir şey getiremezsiniz dedi oradaki bayan💁🏻