İZMİR DOĞUM ÜCRETLERİ
Happymamizmir Volkan bey harika bir doktor çok çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum ❤️😊 va ayrıca evet canm dışarıdan hiç bir şey getiremiyoruz bir balon bile onuda sordum süs olacak hiç bir şey getiremezsiniz dedi oradaki bayan💁🏻
Gozdemalgac Vala canım işte benimde arada bırakan şey doktorumun mükemmelliği çok güveniyoruz eşimde bende çok memnunuz çok ilgili ve bilgili bir doktor. Büyük ihtimalle de boşu boşuna onca parayı bir doktorumdan memnunum diye vereceğim 🤦🏻♀️🙄
R_abia ben kendim fotoğrafçıyım O yüzden kendi yetiştirdiğim kişiler gelip çekmesini isterim ☺️ Daha çok var gerçi o zamana konuşulur ☺️
Meltemp Sada hastanesi normal doğum 2000 tl muayene 65 TL orda doğum yapmadım ama yapan yakınlarım var çok memnun kaldılar çekim dahil değil diye biliyorum çekimde 500 lira gibi bir şeydi
elif_badeninannesi rica ederim 😊
ipekveannesi Sada yı da duydum iyi diye çok aslında 💁🏻 çok teşekkür ediyorum tatlım tavsiyen için ❤
Meltemp doktor olarakta Nurdan Yıldız ve Hatice Ermin ikiside çok iyi umarım memnun kalırsın 😊
Meltemp doğum ücretleri özellerde maalesef yükseldikçe yükseliyor ama yapıcak bişey yok şuan için doğurucaz😂egepole gidiyorum canm bülent beye 3100 şuan için ama yıl sonu zam gelicekmiş 3800 3900 ü hatta 4ü bulabilir bence
Kaderlihasan Merhaba doktorunuzun ismi nedir acaba siz yenimi gidiyorsunuz oraya