Bebisaskina Bence yanlışınız var , insanlar burda birbirine ailevi dertlerini de danışabilir, sağlık da danışabilir, alışveriş de danışabilir. Kız iyilik yapmak istemiş yaşadığı sorunu aktarmış baskası madur olmasın diye, şahsen ben kendi adıma sevindim belki bende ordan alıp madur olacaktıö ama bu postu okuduktan sonra daha da dikkat ederek araştırarak alıcam bazı şeyleri . kendi mağazanız gibi savunmuşsunuz ama burda amaç yardımlaşmak . 😊 bi de bu yönden düşünün
EVİDEA İNSANLARI KANDIRIYOR VE MAĞDUR EDİYOR!!
Bebisaskina etiketlerimizde alışveriş de var🙂
pamuksekerinannesi Benimde bir arkadaşım dolap aldı ve 4 ayda geldi kesinlikle doğru evidea’dan şakın bişey almayın
Bebisaskina Bak arkadaşım ben form kurallarını senden daha iyi biliyorum! Formun açıldığı günden beri üyeyim ve hemen herkese faydam dokunmuştur ki çoğu insan beni tanır bilir! Ben gündem yapmak için bişey paylaşmam! Eğer ki burası hamileler için açılmış bir formsa ki öyle! Sağlık dışında hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntılar olumlu olumsuz şeyler, alışveriş,deterjan, bebek arabası,bebek yatağı,dolap,marka önerisi ya da benim gibi marka ile yaşanılan bir sorun varsa almayın diye de tavsiyede bulunulabilir! Nasıl ki bebek arabası alacağımız zaman soruyorsak kullanan var mı memnun musun diye Eğer benim gibi ciddi bir mağduriyet yaşandığı zaman da paylaşılmalı! Senin o markadan memnun kalman benim yaşadığım mağduriyeti gidermiyor.. Sen soranlara memnun kaldığını söylersin ben söylemem! Sürekli admini etiketleyip dikkat çekmeye çalışma! Ben senden daha çok etiket yapmışımdır... Ama böyle konulara değil... Rahatsız edici şekilde cinsel hayatını anlatan,küfürlü argo konuşan insanların mesajlarına!! Daha yeni üye olmuşsun bence tartışmak istiyorsan yanlış yerdesin.. Çünkü en hoşlanmadığım şey böyle küçük şeyler yüzünden kavga etmek.. Sen hamileliğinin başlarındasın ben sonlarındayım.. İkimizin de kendine göre sitresi var.. Boşuna kalp kırmaya da gerek yok.. Hayırlı hamilelik ve doğumlar
Sayrkann Aynen öyle.. Ben de mağazacılık yaptım ama böyle bi satış tekniğim hiç olmadı.. Sırf satış yapabilmek için mağaza çalışanları sorduğum her soruya olumlu cevap verdi.. Özellikle teslimatta sorun yaşar mıyım karnım burnumda görüyorsunuz dediğimde asla yaşamazsınız yaşarsanız mağazayı arayın biz de yardımcı oluruz dediler mağazaya da ulaşamıyorum ama malesef😞
gizemgnll Ay süper ya bende GittiGidiyor’dan çok memnun kaldım.. Joker,ebebek,civil de iyidir internet alışverişinde tavsiye ederim cnm..
gizemgnll Yakından takip etmek istiyorum arkadaşı😂 Sağlık dışında bir yorum ya da paylaşım yaptığı zaman anında admini etiketleyip spam koymak istiyorum🙈😂
Bebisaskina Gebelik etiketinde mi gördün? Ben duyuru olarak açtım kiiiii etikete mi takıldın? Yapma Allah aşkına İnan yakından takip edicem seni.. Hamileliğin ilerleyen haftalarında sağlık dışında bir konuda yazı görürsem aynı senin gibi tepki vericem.. İlerleyen haftalarında bebek arabası,ateş ölçer vs bence asla böyle konulara bakma bile.... Çünkü sana göre yeri burası değil..
pamuksekerinannesi canım bizde evlenirken o siteden 1 tablo L koltuk ve sehpa aldik ama gel gorki sehpa geç teslim edildi hadi onu geçtim hep darbeli geldi boyası akmış bizde arayıp şikayet ettik para iadesi yaptılar ama sehpayida almadılar ara şikayet var.com şikayet et
pamuksekerinannesi ben uyku setimi vs ordan aldım. Hiç problem yasamadim hediyeler bile gonderdiler her seferinde. Adınıza üzüldüm. Besigimi al bebek ten almıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim ben de sizin gibi tasincagim için almadım dolp . Sadece besik al dim 400 liraya daha uygunları bile var kurulum teslimat onlar yapiyo
Zeze03 Yaaaa gerçekten mi😳 Bana üretici firma göndermiyor dediler hangi firma olduğunu öğrendim aradım fabrikasını.. Ne zaman sipariş verdiniz dedi.. Ocak ayında dedim ocak ayı Siparişleri ocak sonu gitti şubat sonu yani dün itibariyle de şubat Siparişleri yola çıktı dedi.. Yani evidea ya sipariş vermeyi unuttu ya da benim ürünümü başkasına sattı..
Aysenaz Bana da 4.gecikme sonunda iade alalım dediler ben günlerdir evde ha geldi ha gelecek diye bekliyorum.. Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim kulplara astım rezil gibi.. İade etsem daha çok mağdur olcam diye etmedim ama bakalım en son 2 si dediler yarın da Eğer ertelerlerse iade isticem..😞
Ipekokanliya Keşke bende memnun kalsaydım o kadar üzdüler ki beni😞 Mağduriyetimi anlatmama rağmen geri dönüş bekliyorum dememe rağmen tarih erteleniyor ama beni kimse aramıyor gecikecek diye.. İade edip bende al bebekten bakayım çabuk teslim ediyorlar mı? Benim çok vaktim kalmadı sancılarım da oluyor her an doğabilir diye korkuyorum😞
Bebisaskina Böyle saçma şeyler dediğin şey bebeğin dolabı!! Sen nasıl ki süt sağma makinesinin markasını yazıp kullanan var mı memnun musunuz diye sorarsan ben de yaşadığım memnuniyetsizliği yazarım ki o markadan alışveriş yapacak olan insanlar bir kere düşünsün... Bana bu kadar laf söyleyip kendinin böyle saçma şeylerin yeri burası değil sağlık dışında konu konuşulmasının uygun olmadığını düşünüp ürün memnuniyeti hakkında form açman gerçekten beni çok şaşırttı😳😱
pamuksekerinannesi cnm bno fazla arastrmssn . Bnmki gebelkle ilgili yazmym cvp vermym diorm yazdikca yazmssn. Uff ne elestiri kaldrmyn insanlarsnz. Amne diim he he
pamuksekerinannesi @adm engelleme spam acil yardm lutfen
Bebisaskina Ben seni takip edicem dedim😂 Eleştiriye tabi ki açık bir insanım beni tanımıyorsun bile😂 Ama sadece benim marka ile yaşadığım rahatsızlığı paylaşıp senden çok büyük tepkiler almam böyle saçma sapan şeylerin yeri burası değil diyip admini etiketlemen yani paylaştığım yazının kaldırılması hatta benim engellenmem için elinden geleni yapman eleştiriye açık olmadığımı göstermez.. Yaptığın şeyin yanlış olduğunu,yanlış düşündüğünü sana ıspatladım ki saçma dediğin konunun benzerini sende açmışsın... Hep beraber saçmalamışız😂
- Düzenlendi
Bebisaskina Malesef ki @adm her engel spam denilen şeylere engel koymuyor.. Beni taciz eden ve kavga etmeye çalışan sen olduğun için Emin’im ki müdahale edecektir ama.. Neyse en azından ben sayfanda göreceğimi gördüm ve sırf polemik yaratmak için bana yorum yazdığını gördüm daha konuşmaya gerek yok..
pamuksekerinannesi normal degilsnz. Gercekten. Ben tanimam etmem. Sadece burasinin sadece gebelik dogum tecrubelerinin yazildgi yer oldgnu saniyodm yeniym gordun. Ayrica hala soyluyorm senin dolandirilma hikayenle bnm bi urunu almadn once tavsiye almamin arasindaki farki görememene sasirmiorm ıq meselesi. Lutfen bna daha yazmayin. Bildirimlerde sizi gormek bile istemedm ayy