Bebisaskina Bak arkadaşım ben form kurallarını senden daha iyi biliyorum! Formun açıldığı günden beri üyeyim ve hemen herkese faydam dokunmuştur ki çoğu insan beni tanır bilir! Ben gündem yapmak için bişey paylaşmam! Eğer ki burası hamileler için açılmış bir formsa ki öyle! Sağlık dışında hamilelik döneminde yaşadığı sıkıntılar olumlu olumsuz şeyler, alışveriş,deterjan, bebek arabası,bebek yatağı,dolap,marka önerisi ya da benim gibi marka ile yaşanılan bir sorun varsa almayın diye de tavsiyede bulunulabilir! Nasıl ki bebek arabası alacağımız zaman soruyorsak kullanan var mı memnun musun diye Eğer benim gibi ciddi bir mağduriyet yaşandığı zaman da paylaşılmalı! Senin o markadan memnun kalman benim yaşadığım mağduriyeti gidermiyor.. Sen soranlara memnun kaldığını söylersin ben söylemem! Sürekli admini etiketleyip dikkat çekmeye çalışma! Ben senden daha çok etiket yapmışımdır... Ama böyle konulara değil... Rahatsız edici şekilde cinsel hayatını anlatan,küfürlü argo konuşan insanların mesajlarına!! Daha yeni üye olmuşsun bence tartışmak istiyorsan yanlış yerdesin.. Çünkü en hoşlanmadığım şey böyle küçük şeyler yüzünden kavga etmek.. Sen hamileliğinin başlarındasın ben sonlarındayım.. İkimizin de kendine göre sitresi var.. Boşuna kalp kırmaya da gerek yok.. Hayırlı hamilelik ve doğumlar