pamuksekerinannesi sallayıp cevap bile vermeyin. Millet kafayı sıyırdı iyice. Forumda sadece sağlıkla ilgili şeyler yazılmalıymış gibi bir algı oluşturuyorlar ama forum demek o değil bunu bilmiyorlar malesef. Evidea dan ben de sehpa ve çok amaçlı dolap almıştım. İkisinde de ufak tefek sorunlar yaşadım birinde iade istedim. Eğer iade alabilirseniz bende ikeayı tavsiye ediyorum. Biz bu ay oradan alacağız hem çocuk mobilyalarında bu ay sonuna kadar %10 indirim var. Aracınız varsa direkt oradan kendiniz de teslim alabilirsiniz. Ya da evinize kadar ücret karşılığında getiriyorlar.
EVİDEA İNSANLARI KANDIRIYOR VE MAĞDUR EDİYOR!!
Burcum Ah böyle bişey diyen bir insanın 3 gün önce ürün markası sorup memnun kaldınız mı diye form açması beni çok şaşırttı.. Madem hamilelik ve sağlık dışında bişey konuşulmayacak diye büyük tepkiler veriyorsun o zaman 3 gün önce neden herkese soruyorsun😂 Bu Ne perhiz bu Ne lahana turşusu 😂 Neyse aynen artık cevap dahi yazmıcam çünkü gelen cevapların seviyesi düştükçe sinirlenmeye başlıyorum hiç gerilmeye gerek yok💕 Doğumuma az kaldı eşim de gece vardiyasında diye anneme gitmem lazım ama dolap ha geldi gelecek diye gidemiyorum da.. İade etsem diğer vereceğim siparişi de en az 2 hafta beklemem gerekecek.. Bakalım yarın gönderiyoruz dediler en son.. Yarında tarihi ertelerlerse iade edicem ikeaya bakıcam.. Çünkü böyle diye diye 20 gündür oyalandım.. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim🤗💕🎀🌸
pamuksekerinannesi sizinle ikeada alabilecek biri varsa oradan gittiğinizde alabilirsiniz ya da oradan seçip eve teslim isteyebilirsiniz ertesi gün gönderdiler bizim aldığımız ürünü. İkeadan böyle bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ben. İkeada sadece taşıma ücretli oluyor. Bazen kampanyaya denk gelirseniz onu da ücretsiz bulabiliyorsunuz hatta😊 boşverin cevap vermeyin çünkü bastıramadıkça seviyesizleşiyor malesefki konuşması.
Burcum Aaaa elden teslim alabiliyorsak eşimle gideyim pazar günü.. Ben eve teslim ediyorlar sandım.. Bi arkadaş daha tavsiye etmişti sağolsun ama ben yanlış anlamışım demek ki.. Çok sevindim şu anda😍🤗🌸🎀💕
pamuksekerinannesi demonte olduğu için ürünler genelde yassı kutulanmış olarak satılıyor. Aracınız varsa en kötü arka koltuğunu yatırıp sığdırabilirsiniz ürünleri. Zaten bebek ürünleri öyle çokta devasa olmuyorlar. 😊
Burcum Aynen evet normal gardırop gibi büyük olmadıkları için arabanın arka koltuğunda getiririz.. Çok teşekkür ederim çok saol cnm bnm🤗💕🎀🌸
pamuksekerinannesi arkadaşımda çok uğraştı habire arayıp durdu o anlatmıştı bende hiç alışveriş yapmadım bilmiyorum tam ama başka bir arkadaşım valiz almıştı oda 3-4 günde geldi ama dolap alan kişinin kaç ay sonra geldi bi kaç kişi daha söylemişti şakın almayın diye
pamuksekerinannesi bende sürekli arayıp şikayet ettim mng kargoyu, bugun getirdiler kapıya 😂 baya ugrastım yani . İnşallah paranı geri alırsın da hemen alırsın beşiğini canm , takma milleti kafana strese girme bende gecen gün sinirlendim diye bebiş baş asagı dönmüş artık sinirlenmemeye çalışıyorum 😂
Zeze03 Bana da keşke daha önce diyen olsaydı da hiç bulaşmasaydım 😞
gizemgnll Ay aman bebişlerimiz iyi olsun da gerisi önemli değil.. Bende dün çok sinirlendim aradım saçma sapan yanıtlar aldıkça deliye döndüm bugün de atıcaktım bi gün mola vereyim yarın ararım dedim😂
pamuksekerinannesi köyü olmuş inşallah kısa sürede çözülür sorun
Zeze03 İnşallah cnm saolasın🤗
pamuksekerinannesi iyi yapmışsın canım olmadı eşin arasın erkek sesi duysunlar 😂😂
gizemgnll Hahahha duydular duydular 😂😂 Beni sinirli görünce aldı telefonu yazık günah değil mi hamile benim eşim eli ayağı titriyor sinirden diye bağırdı filan o direkt iade ediyordu engel oldum ama keşke olmasaydım😒
pamuksekerinannesi bu sefwr iade et dw al paranı canım birsürü magaza var gittigidiyorda 😘
gizemgnll Aynen öyle canım yarın arayıp iade edicem.. 🤗😘💕
pamuksekerinannesi canım benim ki 1 hafta da geldi çok ta güzel mali kalitesi geldiler kendileri.kurdular kapıda ödemeli
Ipekokanliya Senin adına çok sevindim cnm.. Bende yakından gördüm kaliteli duruyordu ama 1.5 aydır bekliyorum göndermiyorlar 😞 4 defa tarihi ertelediler en son yarın dediler bakalım yarın aradığımda Ne dicekler
asya47 Ne açıdan yardım istediniz adminden?