Arkadaşlar evideanın İstanbul Maltepe’deki mağazasından bebeğim için sipariş verdiğim dolabın teslim süresi geçmesine rağmen 4 defa ertelediler! Aradığımda tedarikçi firma üretmiyor bizim yapacağımız bişey yok diyip tekrar tarih erteliyorlar bebeğimin doğmasına az bir süre kaldığı için başka yerden siparişte veremiyorum 2 aya yakındır rezillik çekiyorum.. Hala da mart ayında bitebilir diyolar! Ben yandım siz yanmayın bebeğiniz için özellikle bir iğne bile sipariş vermeyin benim gibi sinirlenip sancılanmayın...!!

pamuksekerinannesi Ben nerdeyse bütün evimi ordan döşedim ünite kitaplık sehpa gibi küçük eşyaları hiç sorun yaşamadım üretilmeyen ürün için iptalini isteseydiniz kabul etmiyorlar mı? Tedarikçi firma ile alakalı bir sorun sanırım site olarak ben alıcagım herşey için oraya bakıyorum. Böyle bi sorun yaşamanıza üzüldüm umarım kısa sürede çözülür

ozanejla Aynen cnm biliyorum hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum ama onlarda iade edilsin diyecek.. Firma zaten iade yapın diyor ama işte iade edilmesi mağduriyetimi gidermiyor😞

matruskaa Ah cnm şans İşte bende tavsiye üzerine aldım ama keşke almasaydım.. 4 defa tarih değiştirdiler bu sefer kesin 28 inde çıkacak dediler.. Şimdi mart diyolar dalga geçer gibi sinir ettiler beni😞

cngl Hemen teslimattan mı aldınız? Benim kinin 25 iş günü yazıyordu özellikle konuştum satış danışmanıyla müşteri hizmetleriyle bu ürün erken bile gelir dediler ama 1 ay gecikti nerdeyse 😞

• cngl bunu yanıtladı.

pamuksekerinannesi Kargo 4 gün içinde geldi. Sadece kargo da sıkıntı yaşadım mobilya olduğu için yukarı çıkartmıyoruz dedi apartmanın girişinde bıraktı eşim çıkartana kadar öldü resmen adam 🙈

adm bu tartışmayı sabitledi.

pamuksekerinannesi aslında dolandırıyor demeniz hoş olmamış. İade şansınız var siz istemiyorsunuz bunu ve siteye dolandırıyor diyorsunuz. bende kaç kere alışveriş yaptım ve sorunlu olanı iade ettim hiç problem yaşamadan. Siz bir talihsizlik yaşamış olabilirsiniz ama firmada ürün bittiyse evidea ne yapsın. Bence insanları böyle kötü yonlendirmeyın derim. E-ticarette hatrı sayılır firmalardan biri çünkü.

pamuksekerinannesi canım ordan bende bi çok ürün aldım çok Ta memnun kaldım tedarikçi firmayla ilgili olabiliyor sorun ama çözülüyor birçok siteden daha iyidir evidea özellikle hepsi buradan rezil bi site muhattap bile bulamıyorsun evidea en azından müşteriyle sesli görüşüyor dinliyor sorununu

pamuksekerinannesi bende bebek odasına avize sipariş verdim karttan parayı iki kere çektiler ama bir kere aldığıma eminim sonra siteye girdi başkalarınada aynısı olmuştu herkes yazmış sonra arayıp iptal etmelerini söyledim müşteri temsilcisi iptal işlemi gerçekleştireceğini söyle bekledim yok sonra tekrar aradım başka biri çıktı önceki arkadaş hiç birşey yapmamış dedi uzun uğraş sonucu karta parayı geri yatırdılar