Serrameri kuzuummmm doğurdun mu kizzzz 😘😘😘 rabbim anali babalı buyutsun sana bağışlasın yavrunu 💋💋💋 maşallah size
Serrameri tanışmıyoruz ama merak ediyordum sizi forumda göremeyince. Meğer yavrunuza kavuşmuşsunuz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu 🐞🐞🐞
Kuzum hayırlı olsun inşallah 🙏 darısı başıma benim sancidan başka doğuma dair bi belirti yok 😟😟😟
Serrameri yaaa mervemm çok sevindim sağlikla kucagina aldin demekki😘❤ hayirli olsun kuzum darisi sarekuşun başina😉😀❤
@Mutire valla doğurdum 💪 amin allah razı olsun dua ette kilo alsın hastaneden çıkalım
    @Duruvesimgr teşekkür ederim canım son 3 gündür pek girmiyodum hatta 1 haftadır buralarda çok yoktum. Dua edin teyzeleri kilo alalım da hastaneden çıkalım tek derdim o şuan allah hepimizin çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucağımızaa almayı nasip etsin
      Serrameri rabbim şifa versin inşallah bir an evvel kavusursun Serra kuşumuza 😍😍♥️♥️😘😘😘güçlüdür annesi o seni uzzmeezzz
      @feyzaa34 valla aldım şükür küçük doğdu feyza ya kilo alması durmuş zaten şimdide hem emiyo hemde mamaya devam. Allah sanada nasip etsin bu duyguyu başkasınınmış gibi hissediyorum ama baktıkçada bi garip oluyorum 😍
        Serrameri canim hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindim sonunda geldi minikkk serramizz sağlıkla sıhhatle evinize donmeniz dileği ile... darısı basımıza insAllah bol dua et bize de 🙏🙏🙏
        Hapyymomm bende 1 hafta önce acil sezeryanla 32. Haftada erken doğum yaptım.İnsan korkuyor gerçekten benim korkum kendim için değil bebeklerim içindi ama gerçekten korktuğum gibi değildi.Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten sakinleştirici veriyorlar biraz benim canım sıkılmıştı 🤦🏻‍♀️ Düşünmemeye çalış akışına bırak kendine zehir etme elinden geldiğince sakin ol dua et.Allah yardımcın olsun inşallah 💕
          Serrameri amin canm zaten seni doğumunu duydum ya bize de az kaldı hayorlısyla 🙏🌺