Serrameri rabbim analı babalı büyütsün ne güzel anlatmissin Serra kuşunu ailce mutluluklar 😊 rabbim bı gün doğum hikayemi anlatmama banada nasip etsin insallh 🙏😘
Deletedmom0065 evet spinal sezeryan da uyuşmasını mı beklemediler artık neydi bilmiyorum cok zor gecti rabbim kimseye göstermesin
Serrameri allah analı babalı büyütsün insallah bizde 35+3 üz daha yeni 2 kilo olmuşuz endişelerim kuveze girmesinden solunum sıkıntısı hariç kuvezde kalmasına gerek kalmadı degilmi birde bakımı zor mu nelere dikkat ediyorsunuz en çok
@Askkokuluyavrum allah razı olsun canım 💕 doğum anında herkese dua ettim doğum yapıcaklara, isteyenlere, isteyipte olmayanlara allah nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🙏
    @Nur___ hayırlı doğumların olur inşallah ağrısız sızısız bir avazda kurtarsın allah 🙏
      @Elina hayır canım eşim girmedi devlet olduğu için doğumhaneye bile tek başıma girdim tek başıma çıktım odaya ama şuan bile yanımda şükür doğum anında olmaması bi açıdan iyi oldu panikledi çünkü baya ameliyatta olsaydı ne yapardı bilmiyorum ☺️ Hoşbulduk teyzeleri 💕
        @Elfss ağrı sızı değilde o mide bulantısı baş dönmesi aniden gelen kötü yaptı ama aslında iyi oldu anestezinin etkisini hiç hissetmedim daha sonradan. Allah bağışlasın 🙏💕
        @Minicikkiz teşekkür ederim canım allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah 💕🙏
        @nartanemm 2500 olunca sıkıntı olmuyo küveze girmez demişti doktor bana öylede oldu sadece 2 saat gözlem altında tutmuşlar ben görmedim ama burnundan hava falan verilmiş sonra geldi yanıma. Zorlukları sadece 2 saatte bir hem mama hemde emzirmek zorundayım tabiki kilo alımına odaklanıyoruz ister istemez daha çok beslemek gerekiyo onun dışında normal bebek bakımından farkı yok daha çok süt + daha çok uykusuzluk ama hepsine değer yeter ki iyi olsunlar. Merak etme allahın izniyle senin bebeğinde çok sağlıklı olucak 🙏
          Serrameri maşallah size Allah sizi birbirinize bağışlasın hayırlısıyla kucağınıza almışsınız 🥰🧿 benim sorum şu olacak size; devlet hastanesi normalde belden uyuşturmuyor diye biliyordum sizinkini nasıl yaptılar ? Ay duyunca çok sevindim aslında bende şehir hastanesine gidiyorum o yüzden merak ettim
          Tebrik ederumim saglikli birhayat dilerim. Bisey soemak istiyorum. 29. Haftada 1 cm aciklikla doktor size full yatis vermedimi? Cok erken acilma olmus. Bide hic yatmadiginizi soylemissiniz
          Serrameri ayyy canım yaaa Allah analı babalı büyütsün hikayenin başında senin kullanıcı adını görünce heyecanlandım okumak için forumda göremeyince ben de merak ettim çok şükür kavuştun prensesine darısı bütün besleyenlerin başına bir de ogluşumla bizim 33 hafta bitti bizimde rabbim evladının acısını hiç bir zaman göstermesin kuzum umarım bir an önce toparlanıp tombiş bir prenses olur senden de dua bekliyorum ikinizi de çok çok öpüyorum 😘😘🌸🌸❣
          Serrameri Allah bağışlasın canım darısı başımıza ☺️ Bişey soracaktım sezeryandan sonra ağrılar gelmeye başlayınca Ağrı kesiciyi seruma mı katıyolar yoksa kalçadan falan mı vuruyorlar