@Lavinyaa61 teşekkür ederim canım allah razı olsun darısı başına inşallah 🙏
Sabrımın selameti Serra kuşum acil sezaryen doğumum 💕
@haklisinesracim tam 38+0 da doğdu biraz zayıf oldu zaten ama sağlıklı olsunda kilo alır stres yapma sende inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allah
Serrameri masAllah 😊😊
Serrameri tam kacinci hftada
Dogdu simdi 37 mi 38 mi ?
Dogdu simdi 37 mi 38 mi ?
Serrameri tanışmıyoruz ama merak ediyordum sizi forumda göremeyince. Meğer yavrunuza kavuşmuşsunuz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu 🐞🐞🐞
Kuzum hayırlı olsun inşallah 🙏 darısı başıma benim sancidan başka doğuma dair bi belirti yok 😟😟😟
@Gamzelianne1453 38+0 da doğdu
@Duruvesimgr teşekkür ederim canım son 3 gündür pek girmiyodum hatta 1 haftadır buralarda çok yoktum. Dua edin teyzeleri kilo alalım da hastaneden çıkalım tek derdim o şuan allah hepimizin çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucağımızaa almayı nasip etsin
@Ecmelinannesi sağol canım teşekkür ederim. Sancılarını da hafife alma benim gibi git gözük bi doktora bebeğe baksınlar
Serrameri canim hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindim sonunda geldi minikkk serramizz sağlıkla sıhhatle evinize donmeniz dileği ile... darısı basımıza insAllah bol dua et bize de 🙏🙏🙏
Serrameri amin inşallah çabucak toparlar kilosunu minnoş. maşallah Serra ya 😍
Hapyymomm bende 1 hafta önce acil sezeryanla 32. Haftada erken doğum yaptım.İnsan korkuyor gerçekten benim korkum kendim için değil bebeklerim içindi ama gerçekten korktuğum gibi değildi.Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten sakinleştirici veriyorlar biraz benim canım sıkılmıştı 🤦🏻♀️ Düşünmemeye çalış akışına bırak kendine zehir etme elinden geldiğince sakin ol dua et.Allah yardımcın olsun inşallah 💕