Serrameri maşallah size Allah sizi birbirinize bağışlasın hayırlısıyla kucağınıza almışsınız 🥰🧿 benim sorum şu olacak size; devlet hastanesi normalde belden uyuşturmuyor diye biliyordum sizinkini nasıl yaptılar ? Ay duyunca çok sevindim aslında bende şehir hastanesine gidiyorum o yüzden merak ettim
Sabrımın selameti Serra kuşum acil sezaryen doğumum 💕
Tebrik ederumim saglikli birhayat dilerim. Bisey soemak istiyorum. 29. Haftada 1 cm aciklikla doktor size full yatis vermedimi? Cok erken acilma olmus. Bide hic yatmadiginizi soylemissiniz
Serrameri ayyy canım yaaa Allah analı babalı büyütsün hikayenin başında senin kullanıcı adını görünce heyecanlandım okumak için forumda göremeyince ben de merak ettim çok şükür kavuştun prensesine darısı bütün besleyenlerin başına bir de ogluşumla bizim 33 hafta bitti bizimde rabbim evladının acısını hiç bir zaman göstermesin kuzum umarım bir an önce toparlanıp tombiş bir prenses olur senden de dua bekliyorum ikinizi de çok çok öpüyorum 😘😘🌸🌸❣
Kızlar önereceğiniz ateşölçer var mı
EdaKartal seruma rahim toparlayıcı bi ilaç koyuyorlar canm ekstra agrin veya sancin olursa bir de kalçadan yapiyorlar
Maşallah size rabbim bekleyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin 🤲🏻🐣
Serrameri sancilarim gidip gelio düzenli değil canim
NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
Serrameri Allah razı olsun canim benim sağlıkla huzurla büyüt evladını 🙏🙏🙏
@Minnakmom amin canım sağol darısı başına 🙏 valla bende bilmiyorum normalde genel anestezi yapılır sanmıştım ama belden uyuşturdular genel yapmıycak mısınız diye sordum genel yapılıcak bi durum yok dediler
@aysel9393 teşekkür ederim allah razı olsun 🙏 24 saat gözetim altında tutuldum açıklık ilerlemediği ve sancı çıkmadığı için risk görülmedi. 24 saatin dolmasıyla taburcu edildim erken doğum riskim vs yoktu o yüzden yerimde durmadım. Herkesin hamileliği bir değil malum ☺️
@Misskokulumm canıım çok teşekkür ederim allah razı olsun güzel duaların için 💕 hepinize çok çok dua ettim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Dediğin gibi inşallah tombiş bir prenses olucaz teyzesi 😍
Dediğin gibi inşallah tombiş bir prenses olucaz teyzesi 😍
@EdaKartal amin teşekkür ederim canım allah razı olsun bir avazda kurtulmayı nasip etsin allah hepinize.
3 serum takıldı her seruma antibiyotik yapılarak verildi içinde ağrı kesici olduğunu sanmıyorum çünkü rahimde kasılma vardı ağrı yapıyodu serumun içindekiler rahim toparlansın diye kasılmaya sebep oluyo ilk ağrı kesiciyi yürümenize yakın yapıcaz dediler.
Serumlar bitti hemen kalçadan ağrı kesici yaptılar kalkmama yardım ettiler çok şükür korkmuştum yürüyemem diye ama öyle olmadı 🙏☺️☺️
3 serum takıldı her seruma antibiyotik yapılarak verildi içinde ağrı kesici olduğunu sanmıyorum çünkü rahimde kasılma vardı ağrı yapıyodu serumun içindekiler rahim toparlansın diye kasılmaya sebep oluyo ilk ağrı kesiciyi yürümenize yakın yapıcaz dediler.
Serumlar bitti hemen kalçadan ağrı kesici yaptılar kalkmama yardım ettiler çok şükür korkmuştum yürüyemem diye ama öyle olmadı 🙏☺️☺️