Hilaldenerieser nasip canım ama ben pek aralık beklemez gibi geliyor rahimde uzunluğu tam sınırda bebek dönmüş geçende 1 kere sancı çıktı nst de hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah 2 mizinde sen buralı mısın yoksa gurbet mi
    Hanımlar konuyla alakasız ama Diyarbakırla ilgili açılan başlıklara pek yazan olmuyor benim sormak istediğim çevrenizde yada aranızda bağlar hastanesine giden doğum yapan var mı
      Tüm yazılanları okumadım o yüzden umarın alakasız bişe yazmıyorumdur☺️ Ben memorialde Uğur değere gidiyorum iyi bi doktor yaklaşımı güzel,eşimle ikimiz sağlıkçı olduğumuz için indirim yapılıyor muayene ücreti 250 tl,maddi sıkıntınız yoksa Uğur hocayı tavsiye ederim🤗
      Lsbebisim öncelik olarak çok geçmiş olsun,bu durumdan dolayı çok sevindim nasipse ayin 16 sindan sonra randevu alicam.siz ikili tarama testini çetin beydemi yaptınız??ben daha yapmadım yarın 10.haftama giricem nasipse ,ikili tarama 11ile 14 haftami oluyor ?
        Havva1212 dünya doğum a gittim gece 12.30 tu gündüz 11.55 te doğum yaptım kuzucuk bu gece boyunca ne uyudu ne uyuttu biraz ufak tefek 2.4450 gram doğumu da ebe sağ olsun dikişsiz yaptırdı sadece zorlanmadan ötürü ağrılarım var
          tuce026 Evet canım hastanede yattığım süre zarfı zaten 14. Haftama girmek üzereydim ikili tarama testimizi de çetin beyde ysptık sonuçlar 15 güne cıkar dedi bekliyoruz bi dahaki kontrolumuzu 😍
          sinemsinem1 Canım gözün aydın 3 ekimde arkadasım da orda dikişsiz doğum yaptı doktoru ömer yalınkayaydi nasıl hastaneden memnun muydun ben ömer beyi beğeniyordum ama hastaneyi beğenemedm
            bebik1 alakasi yok ben 17 haftaya girdim ve tami tamina 3 doktor değiştim 4m doktorum cok iyo cok memnunum ve bayagida tutuo gosterio ilgili yani baglar hastanedesnde selami hoca ayni hastanede başka doktora gitmiştim inanın 3 dk icerde kalip ciktim kalbini bile dinlettrmemisti ama selami hoca hemen dinletti
              29 ekimde ani suyumun patlamasiyla sabah 6:30 da ters gelen bebisimi sezeryanla dogurdum Genesis Mahmut Erdemoglunun yanında 😍 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum
                yigitmom_ ayy canım doğurdun mu yaa harikaa🙏💙 nasılsın peki senin durumun bebişin durumu. Insallah 2 nizde iyisinizdir.
                  Lsbebisim açıkçası ben doğumhanenin steril olup olmaması ebelerin yaklaşımıyla ilgileniyorum dikişlerim olmadığı için zaten doğumdan 6 saat sonra taburcu oldum ki bana kalırsa dikişsiz doğurmak çok büyük veli nimet ağrıların olmadığı için bebekle rahatlıkla ilgilenebiliyorsun şayet imkanın varsa doktorda dikişsiz doğurma şansın olduğunu söylüyorsa git Ömer Bey'in yanına