-deniz- fatmanur hoca devletteydi çok güler yüzlü ve gerçekten ilgili bir doktordur. Kendim memorial uğur değere gidiyorum. Fatmanur hocaya gitmek isteyenlere tavsiye ederim kesinlikle.
    Havva1212 devletteyken gitmiştim gebeligimin doğumdan sonraya kadar riskli olacagini öğrenince bıraktım. Onun yerine prof. Ahmet yalinkaya ya basladik 2 hafta memorial uğur değer 2 hafta da yalinkaya ya gidiyoruz. Fatmanurdan çok memnundum Çok tatlı , gerçekten güler yüzlü ve ilgilidir. Tek problem riskli gebelik konusunda pek bilgisi olduğunu sanmıyorum ki kendisi de söyledi en doğrusunu uğur değer bilir onun tecrubesi cok diye. Öyle olunca da bıraktım devam etmedim kendisine. Normal bir gebeliğiniz varsa tavsiye ederim.
      Havva1212 evet canım akşam 5 te doktordaydım☺️Suyu az demişti çok üzülmüştüm çok şükür ki biraz artmış sınırda değil artık 20+3 olduk sen nasılsın canım ?nasıl gidiyor bebiş ?bu arada benimki kız bebek👼Doğuma çok az kaldı heyecanlı mısın?
        sinemsinem1 canım bağlar hastanesinde küvez yokmuş olası bir durumda seni o halde başka haStameye yollanilirlermiş
        bebik1 evet kuzum bugün yalancı sancıyla tanıştım😋 çantam falan hazır bekliyoruz . Benimde kız💞🤰🙏 Rabbim sağlıkla kucağımiza almak nasip etsin
          Havva1212 ay canım sağlıkla al beebişin inşallah güzel haberlerini mutlaka bekliyorum ☺️Bana özellikle yaz foruma falan çok bakamıyorum,malum çalışıyorum inşallah hayırlı bir doğumun olur
            Havva1212 Dediğim gibi bitanem doğum katında kaldım. Her seyi gec hastane miss, tertemiz. Ve doktor cok ilgili . Sonradan öğrendim benim gittiğim bi kuafor var o da cetin beyde doğumunu yapmıs. Öve öve bitiremedi hatta instagramda paylasmıstı. İçin rahat olsunn kuzum benim 😍😍