Lsbebisim ultrasyon falan cok iyi hani.ilgileniyor ne zaman.mesaj atsam cevap veriyor ben doğumdan dolayı pek cesaret edemedim ama sen güzel yorumlar yapmssn. Kac haftalık oldun durumun nasıl
    Havva1212 bende Ümmügülsüm hocaya gidiyordum her ay düzenli olarak çok memnundum Keske gitmeseydi 🥺 o kadar Güler yüzlü ilgili bir doktordu ki çok güveniyordum kendisine ama bu son iki üç aydır yok kendisi,, bende genesis Fatma hocaya gitmeye başladım oda çok ilgili Güler yüzlü, normal Doğum taraftarı bir doktor olduğu içinde ayrıca sevdim o yüzden kendisini tercih ettim nasipse 1,5ay sonra doğumum onda olucak saglıkla en iyi şekilde dogumumu gerçekleştirmeyi ümid ediyorum 🙏 🌸
      Hilaldenerieser amin canim tüm anne adayları sağlıkla kucağına alsın. Bende gülsüm hanıma gidiyordum ah cok çekti benden her hafta ordaydm cok zorlu hamilelik süreci oldu ilk aylar hep güzel ilgilenirdi samimiydi Allah razı olsun . Sonra o gitti mehmet sav a geçtim oda cok iyiydi sonra oda gitti şansıma. Batı hastanesi çetin bey e gittim memorial burhan hocaya gittim karar veremedim henüz. Kaçıncı haftadasın
        Havva1212 Amin canım inşallah 🙏 dediğiniz iki hoca hakkında da bir bilgim yok keske olsa ama bian önce karar verin ikilemde kalmak zor oluyor çünkü, kalbinizin sesini dinleyin. Hangi doktordan yanaysa ona gidin, ben 33 haftalığım yolun çoğunu tamamladım şükür az kaldı ☺️ siz kaç haftalıksınız?
          Havva1212 İçin çok rahat olsun kuzum 2 gece kaldım o doğum katında hepsi bayagı tecerübeliler ve çok ilgililer. Doktor da gircek zaten doğuma rahat ol canım ne kadarın kaldı
          Havva1212 15 haftalık olduk kuzum yatıştan sonra 2 3 gün kusmalar tekrarladı. Sonra ciddi oranda azaldı şuan sadece sabahları 1 2 kez atıyorum uyandığım gibi ama inşallah o da gececek 😶 sende nasıl durumlar
            Hilaldenerieser nasip canım ama ben pek aralık beklemez gibi geliyor rahimde uzunluğu tam sınırda bebek dönmüş geçende 1 kere sancı çıktı nst de hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah 2 mizinde sen buralı mısın yoksa gurbet mi
              Hanımlar konuyla alakasız ama Diyarbakırla ilgili açılan başlıklara pek yazan olmuyor benim sormak istediğim çevrenizde yada aranızda bağlar hastanesine giden doğum yapan var mı
                Tüm yazılanları okumadım o yüzden umarın alakasız bişe yazmıyorumdur☺️ Ben memorialde Uğur değere gidiyorum iyi bi doktor yaklaşımı güzel,eşimle ikimiz sağlıkçı olduğumuz için indirim yapılıyor muayene ücreti 250 tl,maddi sıkıntınız yoksa Uğur hocayı tavsiye ederim🤗
                Lsbebisim öncelik olarak çok geçmiş olsun,bu durumdan dolayı çok sevindim nasipse ayin 16 sindan sonra randevu alicam.siz ikili tarama testini çetin beydemi yaptınız??ben daha yapmadım yarın 10.haftama giricem nasipse ,ikili tarama 11ile 14 haftami oluyor ?