Meraba hanımlar! Genesiste deniz balsaka gidiyorum...Doktorumu değişmek istiyorum ama çokta kararsızım 2 defa gittim daha yeni hamileyim...Deniz Bey hakkında fikriniz nedir?memnuniyet ve eleştirilerinizi bekliyorum 😊
    bebik1 canım bence değişir kişiden kişiye senin memnun olduğundan başkasi mennun kalmaz. Ben bower gidiyordum cok memnundum fakat doktorum ayrıldı. Bende epeydir arastryrm batı hastanesinde bir erkek doktoru söylediler ona randevu aldım. Ve duyduğum kadarıyla deniz beyde batı hastanesine geçecekmiş
      Havva1212 haklısın canım zaten yorumları okuyup randevu almıştım ilk bebeğim birazda tecrübesizim ama daha sonra kötü yorumlarda gördüm ne bileyim yaa biraz az konuşuyor ve çok az tutuyor içerde boşa para ödüyorum gibi...
        Bende diyarbakirliyim ama pek bilgim yok sadece ahmet yalınkaya var karakoç plazada onun çok çok iyi olduğunu duymuştum özel yeri var orda muayene ücreti biraz pahalı 300 tl falandı ama ablamın doktoru ve çok memnun ne dediyse aynen öyle oluyordu..
          Sevgimom1 evet canım biliyorum ömer yalınkayanın abisi ancak arkadaşım dünya doğuma gitti ömer yalınkayaya doktor iyi ancak hiçbir şekilde doğuma girmiyormuş ve hastane berbatmış özel muayeneden memnun kalan çok var olmadı onu denerim😊
          bebik1 bende bir ara deniz beye gitmiştim çok iyi bir doktor muayene ücreti fazla oldu diye gidemedim şimdi ömer yalınkaya dünya doğum hastanesine gidiyorum doktor çok iyi ama hastane hijyen açısından tavsiye etmem ilgileniyor doktor ama hastane pis doğumu başka yerde yapmayı düşünüyorum.
            bebik1 evet canim bunları bnde duydum. Ama mesela mahmut bey hakkındada yorumlar var memnun olanlarda var ama ben hiç memnun olmadım. Istersen bi batı hastanesini dene canım. Maddi problem yoksa memorial uğur beyle.neval hanımıda cok duydum ama ücretleri biraz yüksek. Pazartesi ben gidicem batı hastanesine istersen sanada bilgi veririm
              Lilensa ömer beyin ücreti ne kadar acaba?haklısınız hastane kötü doktor iyiymiş...deniz bey 125 tl ancak öğretmen olduğumuz için 103 tl ödüyoruz...Acaba diyorum bebeğim küçük diye mi deniz bey çok ilgilenmiyor?ilerleyen zamanlarda görücem bakalım😊
                Sevgimom1 dediğim gibi değişiyor ya o doktordan da memnun olanlar kadar olmayanlarda var her doktor için geçerli bir durum
                Havva1212 ay canım çok iyi olur valla bi bakın doktordan memnun kalırsanız süper olur...Para önemli değil ancak muamele çok önemli zaten doğumu iyi bir hastane istiyorum ve çok fazla doktora görünüyorum bu yüzden bayağı bir para dökücem gibi 😞güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah😊
                  Ben Memorial Zelal savaş coşkuna gidiyorum şimdilik memnunun Doğuma da kendisi giriyormuş zaten
                  bebik1 bende cok çektim gebeliğimin başından beri cok kustum 5 ay boyunca hastanelerde yattım. Falan yeni hastaneydi ama ben doktorumdan cok memnundum burdan ayrıldi sonra kendisi antebe gitti. Ücreti 90 tl kamu çalışanlarına 2 arkadaş doğum yaptı batı hastanesinde memnun kaldılar ben gideyim sizide haber ederim. Kac haftalıksin
                    bebik1 sgk olanlara 40tl sgk yoksa 100tl ödüyorsun ömer bey çok ilgileniyor allah var randevusuz çalışmıyor çok sıra oluyor hep sabretmek gerek
                      Lilensa bende pınar em gidiyorum hastane nasıl sezeryan doğum orda olacam tavsiye edermisiniz
                        Havva1212 ay canım geçmiş olsun benimde çok bulantım var yaa napıcam bilmiyorum başından beri bel ağrısı kasık ağrısı ...
                        Lilensa ay canım iştee çok sıra olayını da arkadaşım söyledi 😞nasıl beklenicek gibi mi acaba? Ücreti hiçbişey değilmiş o doktora göre😊