bebik1 hastane yeni diye kuzum birde bende normal doğum istyrm doktor nasıl bilmiyorum sorduklarim.hep sezeryan ondan ebeleri genç tereddüt ettim
Doktor seçimi kararsızlığı(Diyarbakır)
tuce026 hayır canım kendi giriyor ama açılma kntrllerini ebe yapıyor sancı esnasında ondan dolayı birde emzirme falan onlar yardımcı olacağı için tereddütte kaldım. Ama doğumu doktor.kendi yaptırıyor.
bebik1 tabiki aynen öyle cnm doğumu orda yaparsam mutlaka bilgi veririm sana🤗
- Düzenlendi
Havva1212 Kuzum 15 ekimde aşırı kusma sebebiyle hastaneye kaldırıldım. Çetin bey 2 gece yatışımı yaptı hastaneye sürekli kontrol etti beni. Kaldıgım kat 4. Kat doğum katıydı. Ebeler gelip ateş ölçmesi tansiyon ölçmesi yaptılar. Çok çok ilgilendiler. Ebeler genç değildi o kadar da ama hemşireler bayagı gencti. Genc olmalarına ragmen 48 saatlik damar enjeksiyonunu bir tanesi bile kötü yapmadi yaaa bakıyordum da bu kadar genç ve bu kadar başarılı hayret ettim 😁 o an aklıma sen geldin düşün. Yani ben çok memnun kaldım. Ultrasona sürekli aldı çetin bey neredeyse yarım saat bakıyor. O sırada sohbet ediyor rahatlatıyor. Kesin ve net kararımı verdım ordayım inşallah
Bower hastanesine giden var mı orası nasıl?
Lsbebisim ah kuzum iyim sen naslsn doktordan bende memnunum kuzum da iste dediğim seylerden şüphem vardi ama sen suan içimi rahatlattın.
-deniz- canim ben gittim yaklaşık 2 aydır polikinlik de doktor yoktu suan gelmis ama gitmedim çünkü o hastanede 2 doktora gittim 2 side ayrıldi birda cesaret edemedim
Lsbebisim ultrasyon falan cok iyi hani.ilgileniyor ne zaman.mesaj atsam cevap veriyor ben doğumdan dolayı pek cesaret edemedim ama sen güzel yorumlar yapmssn. Kac haftalık oldun durumun nasıl
Havva1212 bende Ümmügülsüm hocaya gidiyordum her ay düzenli olarak çok memnundum Keske gitmeseydi 🥺 o kadar Güler yüzlü ilgili bir doktordu ki çok güveniyordum kendisine ama bu son iki üç aydır yok kendisi,, bende genesis Fatma hocaya gitmeye başladım oda çok ilgili Güler yüzlü, normal Doğum taraftarı bir doktor olduğu içinde ayrıca sevdim o yüzden kendisini tercih ettim nasipse 1,5ay sonra doğumum onda olucak saglıkla en iyi şekilde dogumumu gerçekleştirmeyi ümid ediyorum 🙏 🌸
Hilaldenerieser amin canim tüm anne adayları sağlıkla kucağına alsın. Bende gülsüm hanıma gidiyordum ah cok çekti benden her hafta ordaydm cok zorlu hamilelik süreci oldu ilk aylar hep güzel ilgilenirdi samimiydi Allah razı olsun . Sonra o gitti mehmet sav a geçtim oda cok iyiydi sonra oda gitti şansıma. Batı hastanesi çetin bey e gittim memorial burhan hocaya gittim karar veremedim henüz. Kaçıncı haftadasın
Havva1212 Amin canım inşallah 🙏 dediğiniz iki hoca hakkında da bir bilgim yok keske olsa ama bian önce karar verin ikilemde kalmak zor oluyor çünkü, kalbinizin sesini dinleyin. Hangi doktordan yanaysa ona gidin, ben 33 haftalığım yolun çoğunu tamamladım şükür az kaldı ☺️ siz kaç haftalıksınız?
-deniz- teşekkürler cnn